στέλιος-κερασίδης-το-μόλις-10-χρονών-πα-64984

Στέλιος Κερασίδης: Το μόλις 10 χρονών παιδί-θαύμα της μουσικής, τα βραβεία που απέσπασε και η παρουσίαση στο Ted X

Ανάγνωση: 2'

Στέλιος Κερασίδης: Θεωρείται το παιδί-θαύμα που έχει αφήσει άφωνο το κοινό όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και παγκοσμίως με το μαγευτικό ταλέντου του στην μουσική και το πιάνο. Είναι ένας μικρός “Μπετόβεν” ή “Μότσαρτ¨ή όπως αλλιώς τον έχουν χαρακτηρίσει, το σίγουρο πάντως έιναι ότι έχει διακριθεί παρά το νεαρόι της ηλικίας του που είναι τα 10 χρόνια. Ο νεαρός πιανίστας Στέλιος Κερασίδης συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα κορυφαία ταλέντα σε ολόκληρο τον κόσμο για το 2022.

 Στέλιος Κερασίδης: Η εκδήλωση που συγκλόνισε στο Ντουμπάι

Στο Ντουμπάι βρέθηκαν χαρισματικά παιδιά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία, τη Ρωσία, την Αγγλία, την Ισπανία, τη Βραζιλία, την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Κίνα, την Ινδία, τη Γερμανία και την Κένυα, με δεξιότητες στον αθλητισμό, στις γλώσσες, στις τέχνες, στα μαθηματικά, στους υπολογιστές, στην επικοινωνία καθώς και σε πολλούς ακόμη τομείς.

Στέλιος Κερασίδης: Το βραβείο που του απονεμήθηκε

Ο Στέλιος Κερασίδης απέσπασε το βραβείο της μουσικής για τις επιδόσεις του στο πιάνο, καθώς και την παγκόσμια επιρροή που έχει ήδη επιτύχει ως συνθέτης.

Στέλιος Κερασίδης:Η τελετή στο Ντουμπάι

Στη τελετή έδωσαν το παρών εξέχουσες προσωπικότητες, πολιτικοί και επιχειρηματίες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δείχνοντας μάλιστα μεγάλο ενδιαφέρον για το ταλέντο και το πλούσιο βιογραφικό του μικρού Έλληνα μουσικού, ο οποίος παρά τις επιτυχίες παραμένει ένα απλό χαρούμενο παιδί.

Ο Στέλιος Κερασίδης σίγουρα ξεχώρισε και συγκλόνησε όσους παρευρέθηκαν.

Η ομιλία του Στέλιου Κερασίδη στο TEDx και η συμμετοχή στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Ο Στέλιος Κερασίδης είναι ένα μικρό παιδί με μεγάλο ταλέντο. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και να συνεχίσει να μαγεύει μικρούς και μεγάλους με τη μαεστρία του.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Στέλιος Κερασίδης: Ο 10χρονος Έλληνας σολίστ του πιάνου στη λίστα με τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου

Μαθητής από την Κρήτη στην κορυφή του κόσμου: Ο μικρός Ορφέας πήρε το 1ο βραβείο στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου

Η Στέλλα, το παιδί θαύμα από την Θεσσαλονίκη, που πήρε την δεύτερη θέση στον κόσμο σε διαγωνισμό μουσικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ