τζωρτίνα-σερπιέρη-η-σχέση-με-τον-πατρι-66840

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Η σχέση με τον πατριό της Τόλη Βοσκόπουλο, οι δηλώσεις της Μαρινέλλας, η μάχη με τον καρκίνο και ο πραγματικός της πατέρας

Ανάγνωση: 4'

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού πεντάγραμμου, Μαρινέλλα, πριν από τον γάμο της με τον Τολη Βοσκοπουλο, είχε δεσμό με τον ιππέα και επιχειρηματία Φρέντυ Σερπιέρη. Καρπός της σχέσης αυτής, που διήρκησε τέσσερα χρόνια, ήταν η Τζωρτζινα, η μοναχοκορη της τραγουδίστριας. Ενώ ο Σερπιερης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, επιθυμούσε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, η Μαρινέλλα δεν τόλμησε αυτό το μεγάλο βημα.

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Τα λόγια της μητέρας της

Η Μαρινέλλα είχε δηλώσει σε συνέντευξη της πως «Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομα του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου».

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Η άγνωστη ζωή μακριά από την δημοσιότητα

Όταν το ζευγάρι χώρισε, η Μαρινέλλα γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο κι όπως αποδείχτηκε ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1975 στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας στο Παγκράτι. Μάλιστα, η Τζωρτίνα ήταν τότε μόλις δύο ετών και έζησε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο μέχρι το 1981 όπου τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει οριστικά. Η Τζωρτίνα Σερπιέρη κρατάει ένα πολύ χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τα media. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά τον 18χρονο Δημήτρη και την 13χρονη Μελίνα. όπως έχει δηλώσει η Μαρινέλλα σε συνέντευξη της στην «Κ» η εγγονή της έχει καλλιτεχνική φλέβα. «Γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλίτωσα, έγινε σκηνοθέτις. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται…».

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Η σχέση με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη δεν έχει μιλήσει ποτέ για τον Τόλη Βοσκόπουλο, καθώς κρατάει ένα πολύ χαμηλό προφίλ. Είναι πάντα δίπλα στη μητέρα της στις εμφανίσεις της αποφεύγοντας διακριτικά τα φώτα της δημοσιότητας. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Τζωρτίνας Σερπιέρη ήταν τον Αύγουστο του 2014 στη συναυλία της μητέρας της με τον Κώστα Χατζή στο Κηποθέατρο Παπάγου. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία η Τζωρτίνα μοιάζει πάρα πολύ στη μαμά της, ενώ έχει πάρει τα γαλάζια μάτια του πατέρας της, ο οποίος απεβίωσε πριν περίπου πέντε χρόνια.

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Η μάχη με τον καρκίνο

Παλαιότερα, πέρασε μία πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της καθώς είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.Α πέδειξε ότι είναι αγωνίστρια και κατάφερε να βγει νικήτρια από τη σκληρή μάχη. Η μητέρα της είχε πει πως στάθηκε «παλικάρι» κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών της ακόμη κι όταν έχασε τα μαλλιά της. Η Σαρπιέρη παρακολουθεί συχνά συναυλίες της Μαρινέλλας, στην οποία έχει αδυναμία.

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Πληροφορίες για τον Φρέντυ Σερπιέρη

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ήταν γιος του Ιωάννη Σερπιέρη και της Ντιντί Βλαστού. Από την πλευρά του πατέρα του καταγόταν από την οικογένεια Σερπιέρη, ιταλικής καταγωγής, ενώ από την πλευρά της μητέρας του από παλιά οικογένεια της Χίου. Ήταν δισέγγονος του Τζιανμπατίστα Σερπιέρη, ιδιοκτήτη των Μεταλλείων Λαυρίου και του ομώνυμου αρχοντικού, του Γεωργίου Παχύ, πολιτικού και κτηματία, καθώς και τρισέγγονος του Γεωργίου Σκουζέ. Σπούδασε οικονομικές επιστήμεςστη Γενεύη. Ήταν διευθύνων σύμβουλος της Αγροτικής Εταιρείας Πύργος Βασιλίσσης.και της Εταιρείας Ευροποιμήν ΕΠΕ. Ήταν παιδικός φίλοςτου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β΄.

Κλείνοντας, η Τζωρτίνα Σερπιέρη είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της αλλά ποτέ δεν τα παράτησε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ