με-πλήρωναν-κανονικά-και-ας-μη-δούλευ-65336

«Με πλήρωναν κανονικά και ας μη δούλευα, λόγω υγείας»: Δηλώσεις ανθρωπιάς από τη Χριστιάνα Καρνέζη για Σεφερλή

Ανάγνωση: 2'

Χριστιάνα Καρνέζη: Η Χριστιάνα Καρνέζη δεν είναι η πρώτη ηθοποιός που με μεγάλη ευγνωμοσύνη θυμάται την δύσκολη περίοδο που είχε με την περιπέτεια της υγείας της. Μέσα σε αυτήν παίζει και τον ρόλο του ο Μάρκος Σεφερλής και η σύζυγός του καθώς στέκονται δίπλα στους συνεργάτες του ως άνθρωποι. Η Χριστιάνα Καρνέζη παραδέχτηκε ευθέως πως όταν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας το ζευγάρι της στάθηκε πολύ ψυχολογικά και οικονομικά.

Χριστιάνα Καρνέζη: Η βοήθεια από τον Μάρκο Σεφερλή

Η Χριστιάνα Καρνέζη μιλώντας ανοιχτά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Katerina”. Έκανε μια αποκάλυψη που δεν πέρασε απαρατήρητη . Όταν πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, ο Μάρκος Σεφερλής με τη γυναίκα του, της στάθηκαν και τη βοήθησαν πολύ! Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η ηθοποιός Χριστιάνα Καρνέζη και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο την κράτησε εκτός της θεατρικής παράστασης που συμμετείχε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει μια μέρα πριν την πρεμιέρα.

Μάλιστα, η Χριστιάνα Καρνέζη τόνισε πόσο της στάθηκε τόσο ο Μάρκος Σεφερλής όσο και η Έλενα Τσαβαλιά και είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ.  «Μία μέρα πριν από την πρεμιέρα στο Δελφινάριο, αντιμετώπιζα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και έγινε αντικατάσταση του ρόλου μου από την Έλενα Τσαβαλιά. Και ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά ήταν δίπλα μου και ως εργοδότες μου αλλά και ως φίλοι. Με πλήρωναν κανονικά, μου τηλεφωνούσαν συνεχώς να δουν αν είμαι καλά», ανέφερε η ηθοποιός.

Όσον αφορά τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και την ανάμειξη του Γιάννη Καπετάνιου ανέφερε χαρακτηριστικά : «Ο κ. Καπετάνιος είναι ήρεμος άνθρωπος, δεν του αρέσουν οι εντάσεις. Είναι δίκαιος και ντόμπρος άνθρωπος».

Χριστιάνα Καρνέζη: Η συνέντευξή της

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε συνέντευξή της:

Δεν είναι η μόνη που αναφέρει το πόσο πολύ βοηθάει ο ηθοποιός τους συνεργάτες του!

Κλείνοντας, η εξομολόγηση της Χριστίνας Καρνέζη αποτελεί μια ακόμα απόδειξη για το μεγαλείο ψυχής του Μάρκου Σεφερλή. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός έχει βοηθήσει πολλές φορές ανθρώπους που βρίσκονταν σε δύσκολη θέση.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Ντροπής πράγματα, τον “πυροβολούν” στοχευμένα»: Ο Γιάννης Καπετάνιος ξεσπά για τον Μάρκο Σεφερλή

Στιγμές ευτυχίας μετά από 13 χρόνια για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά: Το ανακοίνωσαν και οι ευχές έπεσαν βροχή

«Κρυφτό» τέλος για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά: «Είμαι το τρίτο πρόσωπο…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ