μαριάννα-λάτση-η-ατίθαση-ζωή-ο-έρωτ-63622

Μαριάννα Λάτση : Η “ατίθαση” ζωή, ο έρωτας με τον Νίκο Κούρκουλο, η αντιπαράθεση με τον πατέρα της και η απώλεια που την τσάκισε

Ανάγνωση: 6'

Μαριάννα Λάτση: Ο Μαριάννα Λάτση είναι σίγουρα μία από τις πλουσιότερες και ισχυρότερες γυναίκες στην Ελλάδα τόσο από κληρονομικής πλευράς, όσο και επιχειρηματικής. Το όνοματης Μαριάννας Λάτσης έχει απασχολήσει συχνά τον Τύπο και αρκετές φορές τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω της. Ξεκινώντας με τον θυελλώδη έρωτά της με τον Νίκο Κούρκουλο, μέχρι και τις σχέσεις τις που απασχόλησαν, η Μαριάννα Λάτση είναι μία γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη. Πρόσφατα μάλιστα της αποδόθηκε και η ρόλος της γιαγιάς, πράγμα που απολαμβάνει.

Μαριάννα Λάτση: Η έντονη προσωπικότητα

Η 57η πιο πλούσια γυναίκα του κόσμου είναι μία Ελληνίδα, με μια ζώη που ορίζεται από δύο μεγάλους έρωτες και έντονες διαφωνίες με τον ισχυρό πατέρα της. Η Μαριάννα Λάτση θα μπορούσε να έ χει εμπνεύσει σεναριογράφους για να γράψουν σενάρια που θα έμοιαζαν πολύ με χολυγουντιάνα love stories.Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Μαριάννα Λάτση είναι η μοναχοκόρη του μεγιστάνα Γιάννη Λάτση και της Εριέττας Τσουκαλά. Aπό μικρή δείχνει ενδιαφέρον για τις οικογενειακές επιχειρήσεις αφού μόλις τελειώνει τις σπουδες της στο Λονδίνο και στη Γενεύη ασχολείται, όπως και ο αδερφός της Σπύρος, με την οικογενειακή αυτοκτατορία κάνοντας τον πατέρα της ευτυχισμένο .

Μαριάννα Λάτση: Η άγνωστη ζωή της Μαριάννας Λάτση που λίγοι ξέρουν

Η Μαριάννα Λάτση όμως εκτός από τις επιχειρήσεις έχει και μεγάλη αγάπη στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο θαλάσσιο σκι. Έτσι αποφασίζει να κάνει μαθήματα. Κάπου στις αρχές του 1980 λοιπόν πηγαίνει στην Βουλιαγμένη και εκεί με τον δάσκαλο της Γρηγόρη Κασιδόκωστα προσπάθει να ισορροπήσει στα πέδιλα του σκί αλλά και στον έρωτα αφού ο η έλξη μεταξύ τους είναι μεγάλη και δεν μπορεί να αντισταθεί στα γαλάζια μάτια του και στο έντονο φλερτ του. Οι δύο τους συνάπτουν σχέση αρχικά κρυφά από τον πατέρα της, αφου η Μαριάννα γνωρίζει καλά ότι ο μπαρμπα-Γιάννης , όπως συνήθιζαν να τον αποκάλουν δεν θα επέτρεπε ποτέ η σχέση αυτή να οδηγηθεί στον γάμο .Τα όνειρα του για την μονοχακόρη του ήταν να παντρευτεί καποιο γόνο πλούσιας κυρίως αλλα και καλής οικογένειας.

Το 1982 όμως η Μαριάννα κάνει την πρώτη της επανάσταση. Αντιδρά στον πατέρα της και παντρεύεται τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα, που αργότερα θα γίνει δήμαρχος Βουλιαγμένης και μαζί αποκτούν ένα γιο, τον Πάρη-Χρήστο. Ο γάμος, όμως λήγει πολύ συντομα το 1985 με μια αίτηση διαζυγίου απο την πλευρά της Μαριάννας. Το διαζύγιο βγαίνει σε λίγους μήνες και έτσι η Μαριάννα είναι ελεύθερη ξανά.

Μαριάννα Λάτση: Ο έρωτας που έμεινε στην ιστορία από τους διασημότερους

Μέτα από λίγο καιρό γνωρίζει από κοντά σε κάποια κοινωνική εκδήλωση τον γόη του Ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου Νίκο Κούρκουλο και γοητεύεται από τον τρόπο που μιλάει. Ο Κούρκουλος όμως είναι ήδη παντρεμένος σχεδόν 20 χρόνια και έτσι δεν συμβαίνει τίποτα μετάξυ τους παρ’ όλη την έντονη εκείνη πρώτη γνωριμία! Τα πράγματα όμως εξελίσσονται πολύ διαφορετικά. Μέσα σε λίγους μήνες ο Κούρκουλος αρχίζει να διεκδικεί έντονα την Μαριάννα και για χάρη της χωρίζει την γυναίκα του και μένει μάζι της.

Ο πατέρας της όμως απαγορεύει να γίνει ο γάμος . Το ζευγάρι ζει σαν παντρεμένο, αποκτά δύο παιδιά , τον Φίλιππο και την Εριέτα και όταν ο Γιάννης Λάτσης πεθαίνει η Μαριάννα και ο Νίκος ενώνονται και με τα δέσμα του γάμου και ζουν και οι δυο τον μεγάλο έρωτα.

Μαριάννα Λάτση: Η απώλεια που της άλλαξε τη ζωή

Έμειναν ερωτευμένοι σαν την πρώτη φορά μέχρι τη στιγμή που τους χώρισε ο θάνατος στις 30 Ιανουαρίου το 2007, όταν ο Νίκος Κούρκουλος χάνει μετά από πέντε χρόνια την μάχη με τον καρκίνο. Η Μαριάννα νίωθει να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της αφόυ δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χώρις τον Νίκο και βρίσκει παρηγοριά στα παιδιά της. Μέχρι και σήμερα όταν στην σκέψη της έρχεται ο Κούρκουλος τα μάτια της σκοτεινιάζουν.

Όσο ισχυρή και να είναι οικονομικά η Μαριάννα Λάτση τελικά δέιχνει να είναι ευαίσθητη και να ακολούθεί πάντα τον δρόμο της καρδιάς της. Ο έρωτας και η αγάπη κυριαρχούσαν μέχρι στιγμή στην ζωή της και έδειχνε πάντα ετοιμη να πληρώσει το τίμημα.

Μαριάννα Λάτση: Η σχέση της με το θέατρο

Η Μαριάννα Λάτση έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί με τον γιο της Φίλιππο Κούρκουλο, για να βραβεύσουν την υπέροχη ηθοποιό Κάτια Δανδουλάκη.Συγκινημένη η Κάτια Δανδουλάκη δέχτηκε το βραβείο από τη κ. Λάτση και είπε ότι εξεπλάγην με την ομοιότητα του Φίλιππου Κούρκουλου με τον πατέρα του.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η Μαριάννα Λάτση αναφέρθηκε τόσο στον αείμνηστο Νίκο Κούρκουλο όσο και στον εγγονό της, τον γιο της κόρης της Εριέττας Κούρκουλου.”Ο Νίκος μου έμαθε πάρα πολλά για το θέατρο που εγώ δεν τα ήξερα. Οι καλλιτέχνες αυτοί είναι αθάνατοι, δεν είναι σαν και εμάς, είναι εκεί και μας βλέπουν, αισθανόμαστε το στήριγμά τους”, είπε η Μαριάννα Λάτση για τον Νίκο Κούρκουλο.

Η Μαριάννα Λάτση είναι μία σύγχρονη “πριγκίπισσα” που ενώ μπορεί να “βασιλεύσει” βάζει μπροστά τη καρδιά και τα συναισθήματά της και μετά τη λογική.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Εμφάνιση σοκ” Παραλήρημα με την 71χρονη Μαριάννα Λάτση – Βγήκε έξω με σιθρού δαντέλα

Διέρρευσε για πρώτη φορά: Aδημοσίευτη φωτογραφία της Μαριάννας Λάτση προδίδει την ομοιότητα με τον πατέρα της και όλοι σχολιάζουν το ίδιο πράγμα

Ξεσπάει η Εριέττα Κούρκουλου:“Αυτό που κάνατε λέγεται «δολοφονία»” – Οργή για Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ