τα-γονίδια-έκαναν-το-θαύμα-τους-η-18χρον-152734

Τα γονίδια έκαναν το θαύμα τους: Η 18χρονη κόρη της Αλέκας Καμηλά θα μπορούσε να είναι μοντέλο & τα γονίδια μίλησαν

Ανάγνωση: 2'

Η Αλέκα Καμηλά και ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Πέτζα Στογιάκοβιτς, παντρεύτηκαν το 2006, αν και η σχέση τους ξεκίνησε το 2003.

Αλέκα Καμηλά: Η 18χρονη κόρη της

Έχουν δημιουργήσει μία ευτυχή οικογένεια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Αντρέι, τη Μίλα και τον Μαξ, οι οποίοι, φυσικά, βρίσκονται ήδη στην εφηβική ηλικία και ετοιμάζονται να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο.

Πράγματι, ο πρωτότοκος γιος τους, ο Αντρέι, έχει πλέον φτάσει στην ηλικία των 19 ετών και έχει αποφασίσει να ακολουθήσει το παράδειγμα του πατέρα του, επιλέγοντας να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά τους εγκαταστάθηκαν μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ κάθε χρόνο επισκέπτονται την Ελλάδα για διακοπές, επιλέγοντας τη Χαλκιδική ως τον αγαπημένο τους προορισμό.

Η κούκλα κόρη της

Από την εποχή που ανέλαβε τον ρόλο της μητέρας μετά τον γάμο της, η Αλέκα Καμηλά έχει αφιερωθεί με πάθος σε αυτόν τον ρόλο και φαίνεται να αγαπάει ιδιαίτερα την οικογένειά της.

Πρόσφατα, η κόρη της, Μίλα, κλείνοντας τα 18 της χρόνια, εμφανίστηκε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Αλέκα Καμηλά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας φωτογραφίες της κόρης της.Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, η κόρη της είναι εξαιρετικά όμορφη και παρουσιάζει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τη μητέρα της.

Φαίνεται ότι η Αλέκα Καμηλά βιώνει μία από τις πλέον ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και απολαμβάνει κάθε στιγμή με την οικογένειά της και τα παιδιά της σε ακραίο βαθμό.

Δείτε φωτογραφίες

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η ομορφότερη Ελληνίδα σήμερα: Η 18χρονη κόρη της Αλέκας Καμηλά θα μπορούσε να είναι μοντέλο & τα γονίδια μίλησαν

Η ομορφότερη Ελληνίδα αuτή τη στιγμή: Η κόρη της Αλέκας Καμηλά, Μίλα Στογιάκοβιτς, θα μπορούσε να ήταν μοντέλο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ