πήρε-τα-μάτια-και-το-ταλέντο-του-ο-πρωτ-152711

Πήρε τα μάτια και το ταλέντο του: Ο πρωταθλητισμός και η υποκριτική καριέρα της καλλονής κόρης του Φαίδωνα Γεωργίτση, Μαρίζα

Ανάγνωση: 1'

Η Μαρίζα Γεωργίτση, η κόρη του Φαίδωνα Γεωργίτση, κληρονόμησε το ταλέντο του πατέρα της στην υποκριτική, ενώ ασχολήθηκε και με τον αθλητισμό.

Ποια είναι η Μαρίζα Γεωργίτση

Η ξανθιά καλλονή είναι πρώην πρωταθλήτρια του βόλεϊ, νυν ηθοποιός και κάνει μεταδόσεις αγώνων αντισφαίρισης.

Στην αντισφαίριση και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, κέρδισε τη δεύτερη θέση στο μονό γυναικών, το 1992, δεύτερη στο διπλό γυναικών το 1991 και το 1994, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά τουρνουά, με επιτυχία.

Όσον αφορά την πορεία της στην υποκριτική, έχει παίξει ρόλους στην σειρά “Η Λάμψη” και στην ταινία “Η Λίζα και οι άλλοι” (2003), ενώ μεταδίδει αγώνες αντισφαίρισης και συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με αυτή.

Το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή της Μαρίζας

Για το ατύχημα που έπαθε σε μικρή ηλικία, η κόρη του Φαίδωνα Γεωργίτση εξομολογήθηκε «σε ηλικία 7 ετών είχα πάθει ένα ατύχημα αυτοκινητιστικό στο Παρίσι, με παρέσυρε αυτοκίνητο στο δρόμο, με το ένα πόδι μου να βρίσκεται ανάμεσα στο φτερό και την ρόδα, την στιγμή που το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει. Έκανα γύρω στα δέκα χειρουργεία και αισθάνομαι πολύ τυχερή που δεν έχασα το πόδι μου, αφού η πρώτη σκέψη των γιατρών ήταν να το αφαιρέσουν εντελώς. Μετά από δύο χρόνια περπάτησα σιγά σιγά και έπρεπε να αρχίσω να γυμνάζομαι. Τότε μέναμε δίπλα σε ένα tennis club στην Αγία Παρασκευή και ο πατέρας μου αισθανόταν ασφάλεια να πηγαίνω εκεί για προπονήσεις».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κατάξανθη, πανέμορφη ίδια ο πατέρας της: Αυτή είναι η κόρη του Φαίδωνα Γεωργίτση που μοιάζει με μοντέλο

Φαίδων Γεωργίτσης: Η νοσηλεία στο ψυχιατρείο, ο γάμος με Γαλλίδα που ερωτεύτηκε και η κόρη που πήρε όλη του τη γοητεία και ομορφιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ