εγραψε-ιστορία-200-000-ευρώ-σε-45-λεπτά-h-γεω-152696

“Εγραψε ιστορία” 200.000 ευρώ σε 45 λεπτά: H Γεωργία διέλυσε τον τραπεζίτη, πήρε όλα τα λεφτά του DEAL

Ανάγνωση: 3'

Η Γεωργία ρίσκαρε και έγραψε τηλεοπτική ιστορία βγαίνοντας 200.000 ευρώ πλουσιότερη μέσα σε…45 λεπτά επεισοδίου – Πώς έγινε το πιο «χρυσό deal» στην ελληνική τηλεόραση

Χρήστος Φερεντίνος: Το «Deal» της Γεωργίας Καστραντά

Πολλοί ήταν εκείνοι που ήλπιζαν πως μια συμμετοχή σε ένα τηλεπαιχνίδι θα μπορούσε να τους αλλάξει την ζωή, ακόμη και να τους κάνει μέσα σε μια νύχτα γνωστούς σε όλη την Ελλάδα. Στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσε να προστεθούν πολλά μηδενικά στον τραπεζικό λογαριασμό, όπως και έγινε στην περίπτωση της Γεωργίας.

Το γνωστό τηλεπαιχνίδι DEAL μετράει πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και έχει μοιράσει πολλές χιλιάδες ευρώ στους συμμετέχοντες. Κάποτε η ελληνική τηλεόραση μπορούσε να σε κάνει πάμπλουτο μέσα σε μόλις μερικά λεπτά. Η περίπτωση της Γεωργίας Καστραντά στο DEAL αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Όταν το Deal μοίραζε 200.000 ευρώ

Το μακρινό 2006 όλα ήταν πολύ διαφορετικά. Λεφτά υπήρχαν, ο κορωνοϊός ήταν άγνωστη λέξη και η ελληνική τηλεόραση βρισκόταν στα καλύτερά της. Τα σόου και τα τηλεπαιχνίδια ξεπετάγονταν σαν μανιτάρια, ενώ το DEAL με τον Χρήστο Φερεντίνο έκανε «θραύση» κάθε απόγευμα.

Μπορεί στη σημερινή του εκδοχή το DEAL να μοιράζει μέχρι και 60.000 ευρώ στον παίκτη, που θα μπορέσει να νικήσει τον τραπεζίτη, ωστόσο τον πρώτο καιρό που το παιχνίδι έκανε την εμφάνισή του, το μεγάλο έπαθλο έφτανε μέχρι και τις 200.000 ευρώ.

Γεωργία Καστραντά: Η παίχτρια που διέλυσε τον τραπεζίτη και κέρδισε 200.000 ευρώ

Προφανώς, θέλει μπόλικη τύχη για να φύγει κάποιος με το μεγαλύτερο ποσό, όμως, μία νικήτρια τα είχε καταφέρει και μέσα σε σχεδόν 45 λεπτά (όσο δηλαδή διαρκεί ένα καθημερινό επεισόδιο) έγινε πλουσιότερη κατά 200.000 ευρώ.

Ο λόγος για την Γωγώ Καστραντά από το νομό Αργολίδας, η οποία κατατρόπωσε τον τραπεζίτη. Στο φινάλε του επεισοδίου έμεινε με το κουτί με τον αριθμό 4 μπροστά της, ενώ απέναντί της βρισκόταν το 17. Το ένα έκρυβε τις 200.000 ευρώ και το άλλο τα 1.000 ευρώ.

Εκείνη δεν έκανε πίσω. Τα έπαιξε όλα για όλα και ο Χρήστος Φερεντίνος έφερε και τα δύο κουτιά στο κεντρικό τραπέζι. Την κάλεσε να τα ανοίξουν ταυτόχρονα. Τελικά στάθηκε τυχερή, καθώς το κουτί της είχε μέσα το τεράστιο ποσό, με τον δικηγόρο του παιχνιδιού τότε, Γιάννη Μαρακάκη, να της δίνει συγχαρητήρια και τη Γωγώ να μην μπορεί να το πιστέψει.

Μάλιστα, δέκα χρόνια αργότερα όταν το παιχνίδι επέστρεψε ξανά μέσα από τη συχνότητα του Alpha, η Γωγώ Καστραντά είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, για εκείνη την εμπειρία της στο DEAL του ANT1.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Τρελάθηκε ο Φερεντίνος: 22χρονος φοιτητής εξόντωσε 100 αντιπάλους στον Μονομάχο και κέρδισε 44.694 ευρώ

Τα μάτια της μαμάς, το χαμόγελο του μπαμπά: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της Σοφίας Παυλίδου και του Χρήστου Φερεντίνου

Εποχή μετά Φερεντίνου για το Deal: Αυτός είναι ο παρουσιαστής που σκέφτεται ο Alpha για το τηλεπαιχνίδι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ