σούσουρο-με-την-φώτο-της-αθηνάς-ωνάση-π-152716

Σούσουρο με την φώτο της Αθηνάς Ωνάση που διέρρευσε, με μαγιό – Έτσι είναι το σώμα της στα 37 χωρίς ρετούς

Ανάγνωση: 3'

Διέρρευσαν φωτογραφίες με την Αθηνά Ωνάση να απολαμβάνει τις βουτιές της, φορώντας ένα μαύρο μαγιό.

Αθηνά Ωνάση: Δείτε τη με μαγιό!

Η 37χρονη «χρυσή» κληρονόμος, όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, διατηρεί μία καλλίγραμμη σιλουέτα. Αν μη τι άλλο, η ίδια ούσα στο χώρο της ιππασίας και γενικότερα του αθλητισμού, προσέχει τη διατροφή της και το σώμα της.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η μητέρα της, Χριστίνα Ωνάση, έδωσε χρόνια μάχη με την κατάθλιψη και τις διατροφικές διαταραχές. Παρά τη μεγάλη οικονομική της επιφάνεια, ήταν κατά βάθος μία δυστυχισμένη γυναίκα, που πάλευε με τα κιλά της και τον άστατο συναισθηματικό της κόσμο.

Αθηνά Ωνάση: Το πέπλο μυστηρίου γύρω από τη ζωή της

Η νέα επιχειρηματική της κίνηση, η σημερινή της περιουσία, η αλλαγή ζωής και επιθυμία απόκτησης ενός παιδιού

Ένα μόνιμο «σπίτι» για το Αρχείο Καβάφη εγκαινιάζει στην Αθήνα το Ίδρυμα Ωνάση

Μία νέα «στέγη» για το αρχείο του Κ. Π. Καβάφη εγκαινιάζει το Ίδρυμα Ωνάση στην καρδιά της Αθήνας, απ’ όπου θα εκπέμπεται η διαρκής ευαισθησία της διαχρονικής του ποίησης. Στο κτίριο της οδού Φρυνίχου 16 στην Πλάκα, που άνοιξε τις πόρτες του σήμερα, Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, φιλοξενείται το λογοτεχνικό και το προσωπικό αρχείο του ποιητή, καθώς και 966 βιβλία που περιλαμβάνονταν στη βιβλιοθήκη του, αλλά και μια συλλογή προσωπικών του αντικειμένων και έργων τέχνης με αναφορές στον ίδιο.

«Εκατόν εξήντα χρόνια μετά τη γέννησή του, ο Κ. Π. Καβάφης αποκτά μια νέα “στέγη”. Στόχος μας δεν είναι να γίνει ένα “μουσείο” Καβάφη, αλλά ένας βιωματικός χώρος όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να πάρει μια εικόνα του πνευματικού και υλικού βίου του ποιητή, όσο βέβαια είναι αυτό εφικτό και χωρίς ψεύτικους εντυπωσιασμούς» τόνισε στη συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνης Σ. Παπαδημητρίου.

Όπως ανέφερε η υπεύθυνη ανάπτυξης του έργου, Μαριάννα Χριστοφή, σκοπός της νέας «στέγης» στην οδό Φρυνίχου, ήταν η δημιουργία ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου για τα γραπτά και τα βιβλία του ποιητή, τα προσωπικά του αντικείμενα και έπιπλα, πλαισιωμένα από έργα τέχνης που μας δίνουν την ευκαιρία να κατανοήσουμε εις βάθος την ολοένα αυξανόμενη επίδρασή του σε καλλιτέχνες από την εποχή του μέχρι και σήμερα, αλλά και για να καταστεί και το φυσικό -πέρα από το ψηφιακό- αρχείο του ποιητή προσβάσιμο σε ερευνητές και κοινό.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Η απόλυτη ντροπή για..” Αθηνά Ωνάση: Σούσουρο με την αποκαλύψει της κατάρας της και της οικογενείας

Έτσι είναι το σώμα της Αθηνάς Ωνάση στα 37 χωρίς ρετούς: Σούσουρο με την φώτο της που διέρρευσε, με μαγιό

Αθηνά Ωνάση: Το παλάτι των 15.000.000 ευρώ δίπλα στην Αθήνα, είναι πιο χλιδάτο κι από το κάστρο του Αντετοκούνμπο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ