αχ-δεν-μπορώ-πια-μαρίας-αντωνά-έδωσ-153314

“Αχ, δεν μπορώ πια” Μαρίας Αντωνά: Έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για τη σχέση με τον λιαγκα και άφησε άφωνη την Καινούργιου

Ανάγνωση: 1'

Η Κατερίνα Καινούργιου συνηθίζει να αναφέρεται στην προσωπική της ζωή και το έκανε σήμερα (25/6) για ακόμη μια φορά, με αφορμή το νέο ταξίδι του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά στον Πόρο.

Μαρία Αντωνά: Έδωσε ξεκάθαρη απάντηση

Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά δεν έχει κρύψει κιόλας αυτό το όμορφο, που υπάρχει τον τελευταίο καιρό ανάμεσά τους. Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα, στο σημείο αυτό σχολίασε πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβει κανείς τα προσωπικά του.

Έτσι λοιπόν και η παρουσιάστρια θα ακολουθούσε την τακτική αυτή, αν είχε σύντροφο. Σε ερωτήσεις των συνεργατών της για τις φήμες, που τη θέλουν σε σχέση η ίδια απάντησε, πως δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει καμία φήμη.

Η απάντηση της Καινούργιου για τις φήμες περί νέας σχέσης

«Αχ, δεν μπορώ πια με αυτά, καλά κάνουν, γιατί να κρύβονται; Δηλαδή εγώ αν βρω σύντροφο πρέπει να πάω να κρυφτώ;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Έλενα Πολυκάρπου της απάντησε: «Πρόσεχε τι λες…».

Από τη μεριά του ο Ανδρέας Καραγιάννης τόνισε: «Εγώ ξύπνησα το πρωί και είδα κάτι τίτλους, ότι είναι ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου».

«Και εγώ λοιπόν, δεν θα διαψεύσω, ούτε θα επιβεβαιώσω τίποτα, αυτό που κάνει και ο Λιάγκας. Αλλά η διαδικασία του να κρύβεσαι και να βγαίνεις και να λες ισχύει μπαμ…Όλα λάθος», έκλεισε λέγοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εκείνη 39 και εκείνος τόσο: Τόσα χρόνια μικρότερος είναι ο νέος σύντροφος της Καινούργιου, Παναγιώτης

“Σιγά μην την έπαιρνε με τα παιδιά” Στην Τήνο χωρίς τη Μαρία Αντωνά ο Λιάγκας, απολαμβάνει τις διακοπές του

Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας! Η πρόταση που αρνήθηκε και η νέα εποχή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ