πολύ-ντρέπομαι-ζητώ-συγγνώμη-εκ-μέρο-153756

«Πολύ ντρέπομαι, ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του»: Η Βάσια Τριφύλλη είπε για τον Νταλάρα ό,τι δεν τόλμησε κανείς

Ανάγνωση: 2'

Στη συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, η Βάσια Τριφύλλη αναφέρθηκε σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής. H καταξιωμένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, στον Γιώργο Κιμούλη, στον Πέτρο Φιλιππίδη και στον Γιώργο Νταλάρα.

Βάσια Τριφύλλη: Μιλησε έξω από τα δόντια

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Τα μέσα ενημέρωσης δεν μου έχουν φερθεί καλά. Το παράπονο που έχω είναι ότι δεν με ξαναφωνάξανε. Θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά. Δεν υπήρχαν κόντρες. Δεν είχα τίποτα να χωρίσω με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Εκείνος δεν νομίζω γιατί δεν το έδειξε και ποτέ, γιατί τον πέρναγα. Δεχόταν ο ένας την αξία του άλλου. Δεν χορταίνω να τον βλέπω, είναι εξαιρετικός και έχω απορήσει που γύρισε ο Ανδρέας στην Ελλάδα και δεν του πρότειναν μια εκπομπή και πήγε στην Κατερίνα Καινούργιου, που είναι αξιοπρεπέστατη κοπέλα, αλλά ο Μικρούτσικος είναι άλλης ποσοστιαίας μονάδας άτομο. Και είπα “καλά δεν κάνανε ποτέ στον Μικρούτσικο [πρόταση], κάτσε στα καλά σου μωρή”».

Για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Βάσια Τριφύλλη σχολίασε: «Λείπει ο Γιώργος Κιμούλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης τηλεοπτικά. Εγώ είμαι με αυτούς, όχι για τη συμπεριφορά τους, αλλά για το ταλέντο τους δεν το διαπραγματεύομαι. Είναι αμβροσία για εμένα η επιστροφή τους».

Τέλος, για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους που συζητήθηκαν αρκετά, η Βάσια Τριφύλλη σημείωσε: «Πολύ ντρέπομαι. Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του, είναι της γενιάς μου άνθρωπος. Αν τον είχα απέναντί μου θα τον εχ**α πατόκορφα. “Θα σας έβλεπαν οι γονείς σας και θα ντρεπόντουσαν”. Τι θα ντρεπόντουσαν ρε Γιώργο; Για ποιο πράγμα;».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Δεν βρέθηκε ένας Χριστιανός να της ρίξει μία μπούφλά;»: Ξεσπάθωσε η Βάσια Τριφύλλη εναντίον της Μαρίνας Σάττι

Ξεσπά η Βάσια Τριφύλλη για Μητροπολίτη: «Είναι πολύ μα…κας, Θεέ μου, συγχώρεσέ με για τον ιερέα σου»

«Ο Θανάσης Βέγγος στην κανονική του ζωή ήταν μες στην κατάθλιψη. Δεν ήταν καθόλου χαρούμενος»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ