κοραλία-καράντη-μετά-από-3-διαζύγια-αυ-151877

Κοραλία Καράντη μετά από 3 διαζύγια: «Αυτά κρατάνε το πολύ 4 με 5 χρόνια. Μετά γίνεσαι πιο άτακτος…»

Ανάγνωση: 3'

Η Κοραλία Καράντη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», όπου μίλησε για διάφορα θέματα, όπως η ομορφιά της και ο τίτλος της «όμορφης» που τη συνοδεύει, καθώς και για τους γάμους της.

Κοραλία Καράντη: Μετά από 3 διαζύγια

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Αθηναΐς Νέγκα τη ρώτησε ευθέως για τα τρία διαζύγια της, προκαλώντας την ηθοποιό να αναφερθεί σε αυτή την προσωπική πτυχή της ζωής της.

«Οι άνθρωποι μάλλον, υποθέτω πως στην πραγματικότητα δεν είναι για να είναι πολλά χρόνια μαζί. Οι πολύ μεγάλοι έρωτες κρατάνε 4 με 5 χρόνια. Μετά χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά, πρέπει κάποιος από τους δυο να κάνει υπομονή γιατί ο ένας είναι πιο άτακτος και περιπετειώδης. Από την άλλη, είναι πολύ συγκινητικά τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί. Που έχουν ένα είδος έρωτα μεταξύ τους. Είναι τύχη αλλά και ένα; είδους ένστικτού μια εξυπνάδα να επιλέγουν τον άνθρωπο που θα τους κάνει ευτυχισμένους, θα τους φέρει σε μια προσωπική ολοκλήρωση. Φαντάζομαι Είναι πάρα πολύ υποθετικό γιατί δεν τι έχω ζήσει. Στις ερωτικές μου σχέσεις πάντα διάλεξα ασύμβατους ανθρώπους, Είναι πιο συναρπαστικό» είπε η ηθοποιός.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Έγινε “αεροσυνοδός” η Κοραλία Καράντη: «Κάνω 5-6 ταξίδια κάθε εβδομάδα»

Η γνωστή ηθοποιός Κοραλία Καράντη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μίλησε για την ενασχόλησή της με την υποκριτική και τη συχνότητα των ταξιδιών της λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Διπλή Ζωή της Πρωταγωνίστριας του “Famagusta”

Η Κοραλία, που είναι πρωταγωνίστρια στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “Famagusta”, που προβάλλεται από το Mega, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που συναντά στην καθημερινότητά της. Αποκάλυψε ότι το επάγγελμα του ηθοποιού είναι αντισυμβατικό και διχαστικό, καθώς πάντα υπάρχει κάτι για το οποίο μπορεί κανείς να γκρινιάζει.

Τα Ταξίδια ως “Δεύτερο Επάγγελμα”

Επιπλέον, η Κοραλία σχολίασε τα πολλά ταξίδια που κάνει λόγω των παραστάσεων σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο. Με χιούμορ αποκάλυψε ότι το δεύτερο επάγγελμά της θα μπορούσε να θεωρηθεί αυτό της αεροσυνοδού, καθώς κάνει πέντε έως έξι ταξίδια την εβδομάδα.

Η Σκηνή και η Ζωή Πίσω από τα Φώτα

Συνεχίζοντας, η ηθοποιός ανέφερε τη συμμετοχή της στην παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου», που παίζεται στη Θεσσαλονίκη και τόνισε πόσο βαρυσήμαντη είναι αυτή η διπλή απασχόληση. Η ενασχόληση με δύο τόσο διαφορετικές παραστάσεις έχει αποδειχθεί απαιτητική αλλά ταυτόχρονα εμπλουτιστική για την Κοραλία, που βρίσκει στο θέατρο την καλλιτεχνική της έκφραση.

Μέσα από αυτή την εμπειρία, η Κοραλία Καράντη διαπιστώνει καθημερινά την πολυπλοκότητα του ρόλου της ως ηθοποιού, αντιλαμβανόμενη την αξία και τις προκλήσεις που φέρει μαζί του το επάγγελμα.

Ακολουθεί απόσπασμα της εκπομπής:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κοραλία Καράντη: «Θύμωσα με τον πατέρα μου και άλλαξα όνομα. Δεν έχω σχέσεις με τα αδέρφια μου στην Αφρική»

Κοραλία Καράντη: “Είμαι μια γυναίκα στα 64 της. Με φλερτάρουν πολύ νέοι άντρες, στην ηλικία του γιου μου & τρομάζω”

Συγκλονίζει ο 27 γιος της Κοραλίας Καράντη: Ο Εδουάρδος Καλημέρης, πήρε τη γοητεία του πατέρα του- Περιζήτητος γαμπρός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ