κοραλία-καράντη-θύμωσα-με-τον-πατέρα-143881

Κοραλία Καράντη: «Θύμωσα με τον πατέρα μου και άλλαξα όνομα. Δεν έχω σχέσεις με τα αδέρφια μου στην Αφρική»

Ανάγνωση: 3'

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ήταν την Παρασκευή η Κοραλία Καράντη.

Κοραλία Καράντη: Θύμωσα με τον πατέρα μου και άλλαξα όνομα

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα της και στις σχέσεις τους αλλά και στο γεγονός πως άλλαξε το επίθετό της.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός δήλωσε: «Το Καράντη είναι το πατρικό της μαμάς του Βύρωνα Πάλλη (του πατριού). Λεγόταν Ελευθερία Καράντη. Το άλλαξα επειδή το όνομα του πατέρα μου ήταν δύσκολο κι εκείνη την εποχή είχε μια άρνηση στο να γίνω ηθοποιός κι ήμουν λίγο θυμωμένη. Έτσι πήρα το Καράντη. Δεν ήθελα να τον εκδικηθώ, δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος. Ήμουν πικραμένη. Λέω αφού δεν θέλεις, θα πάρω κι εγώ άλλο όνομα».

«Το Κοραλία είναι της γιαγιάς μου. Εκείνες τις εποχές τα μαγείρευαν λίγο τα ονόματα, όπως ταίριαζαν. Δεν θέλω να πω το πραγματικό μου επίθετο για πρακτικούς λόγους, είναι γνωστό» συμπλήρωσε η Κοραλία Καράντη.

«Ο μπαμπάς μου ήταν απών. Έφυγε ο καημένος, πήγε στη Νότιο Αφρική. Έφυγε πολύ νέος, πήγε να βρει την τύχη του στη Νότιο Αφρική. Εκεί, έκανε άλλη οικογένεια. Και έτσι απομακρυνθήκαμε πάρα πολύ. Ήταν απών από τη ζωή μου. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 2-2,5 ετών και έφυγε όταν ήμουν 6. Ήταν πολύ δύσκολο. Δεν ερχόταν συχνά» είπε η Κοραλία Καράντη μιλώντας για τον πατέρα της.

«Με τα ετεροθαλή μου αδέρφια στη Νότια Αφρική δεν γίναμε ποτέ οικογένεια»

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια που δημιούργησε ο πατέρας της στη Νότιο Αφρική και τα ετεροθαλή της αδέρφια με το οποία όπως είπε δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν οικογένεια.

«Στη Νότιο Αφρική έχω τον αδερφό μου, τον μεγάλο. Ο μικρός έχει αποχωρήσει. Δεν καταφέραμε να γίνουμε ποτέ οικογένεια λόγω πολλών πραγμάτων. Εδώ πολλές φορές δε μπορείς να έχεις καλή σχέση με τα αδέρφια που είστε από τους ίδιους γονείς. Είναι δύσκολες οι σχέσεις των ανθρώπων. Είναι περίπλοκες. Είναι τα πράγματα που κουβαλάνε οι γενιές. Μια αλυσίδα πραγμάτων και τραυμάτων που δε μπορούν να διαχειριστούν καλά οι άνθρωποι και έτσι τραυματίζονται οι νεότερες γενιές» είπε.

Με τη μαμά, την επίσης ηθοποιό, Αφροδίτη Γρηγοριάδου, είχαν μία αυστηρή σχέση. «Είχαμε αυστηρή σχέση, όπως κι εκείνη μεγάλωσε με μία μάνα που δούλευε στη φάμπρικα, μεγάλωσε χωρίς ιδιαίτερη σχέση με τη μάνα της και αυτό το πέρασε και σε μένα. Δεν αγκάλιαζε πολύ».

Στη ζωή της έχει κάνει τρεις γάμους, ο πρώτος στα 23 της. Πλέον, αποκάλυψε ότι δεν έχει σκοπό να ξαναπαντρευτεί.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Έχουν ήδη τρία παιδιά..” Τελέστηκε στη Νέα Σμύρνη ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

19χρονος έκανε πρόταση γάμου στην 76χρονη σύντροφό του και διχάζει το διαδίκτυο

Πληρώνει μια περιουσία για να ταίζει τον σκύλο του: Σάλος με 30χρονο, του δίνει μόνο πανάκριβα γκουρμέ φαγητά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ