δεν-είχε-καταλάβει-τίποτα-μαθεύτηκ-151863

«Δεν είχε καταλάβει τίποτα»: Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού, αυτό ήθελε η Μελίνα Νικολαΐδη

Ανάγνωση: 3'

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης φαίνεται πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Μελίνα Νικολαΐδη: Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού

Ο χωρισμός τους έλαβε χώρα περίπου πριν από έναν μήνα, όπως αποκαλύφθηκε σε σχετικό ρεπορτάζ στην εκπομπή «Happy Day» της Πέμπτης.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία ακολουθεί πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, ανέφερε πως δεν είχε αντιληφθεί κάποια αλλαγή στη σχέση του ζευγαριού. Ωστόσο, μετά από τις φήμες, η δημοσιογράφος επικοινώνησε με τη Μελίνα και τον Αλέξανδρο, οι οποίοι επιβεβαίωσαν την είδηση του χωρισμού τους. «Ο Αλέξανδρος είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Η Μελίνα είναι 20 χρόνων, θέλει να ζήσει κάποια πράγματα» εξήγησε η ίδια.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει στο Λονδίνο, όπου τον τελευταίο χρόνο σπουδάζει υποκριτική. Παρά τις σπουδές της, επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ηχηρή απουσία του Πολυχρονιάδη:

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη εμφανιζόταν το τελευταίο διάστημα χωρίς τον 36χρονο γυμναστή, γεγονός που προκάλεσε φήμες για τον χωρισμό τους. Στις 18 Ιουνίου, η Μελίνα παρευρέθηκε στα MAD VMA 2024 συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή. Επιπλέον, λίγες ημέρες πριν, παρακολούθησε τη συναυλία των Coldplay μαζί με τον πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη, και τη σύντροφό του. Επίσης, απόλαυσε βραδινή έξοδο με τις φίλες της στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Έλλη Κοκκίνου.

Η αποκάλυψη της Τ. Μεσσαροπούλου για τον χωρισμό της Μ. Νικολαΐδη από τον Α. Πολυχρονίδη

Σπάραξε η Βανδή: Χώρισε η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη με τον καλό της, τα μάζεψε & έφυγε άρον άρον απ’το σπίτι

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν στην προσωπική τους ζωή η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και ο personal trainer – επιχειρηματίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr δεν είναι πλέον ζευγάρι, έχοντας δώσει τέλος στη σχέση τους εδώ και ένα μήνα.

Τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι είχε αραιώσει τις κοινές εμφανίσεις, ενώ η τελευταία τους βραδινή έξοδος ήταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν οι δυο τους διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Όπως επιβεβαίωσαν οι πληροφορίες του TLIFE, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έχουν δώσει τέλος στη σχέση τους. Να θυμίσουμε πως η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη ζει στο Λονδίνο όπου και έχει εγκατασταθεί για τις σπουδές της, ενώ επισκέπτεται τακτικά την Ελλάδα ώστε να περάσει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Ευτυχία δεν είναι μόνο το να είσαι σε σχέση» λέει η Μελίνα Νικολαΐδη- Το ταξίδι με τον Ντέμη

Ακόμη δεν χώρισε και τα άλλαξε όλα: Άλλος άνθρωπος η Μελίνα Νικολαΐδη, ποζάρει με μαγιό & είναι το όνειρο κάθε άντρα

Η εύκολη γυμναστική που χτίζουν κορμί: Δέσποινα Βανδή & Μελίνα Νικολαΐδη γυμνάζονται μαζί & δείχνουν συνομήλικες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ