κόλαφος-ο-ηλίας-βαλάσης-βουλευτής-που-153785

Κόλαφος ο Ηλίας Βαλάσης: Βουλευτής που παίρνει 6.000 ευρώ μου ζήτησε να βρω 12 άτομα που έχουν ανάγκη και να τους δώσει 500 ευρώ

Ανάγνωση: 2'

Ο Ηλίας Βαλάσης μέσα από μια αφοπλιστική συνέντευξη μίλησε για την πολιτική κατάσταση στη χώρα αλλά και για τον βουλευτή που έχει ξεχωρίσει.

Ηλίας Βαλάσης: Βουλευτής που παίρνει 6.000 ευρώ

Ο Ηλίας Βαλάσης, ο «Ζαφείρης» από το Προξενιό της Ιουλίας, βρέθηκε καλεσμένος στη Super Κατερίνα και μίλησε για τη σειρά που οδεύει στο τέλος της αλλά και για την πολιτική κατάσταση της χώρας.

Ηλίας Βαλάσης: Απόσπασμα από την συνέντευξη

O Ηλίας Βαλάσης ανέφερε για την παράσταση που αποχώρησε, επειδή έβριζαν τα Θεία: «Είχα φύγει μία φορά σε παράσταση επειδή έβριζαν απροκάλυπτα τα Θεία. Δεν συμμετέχω σε τίποτα που μπορεί να βρίζει τον Θεό μου και δεν το κάνω από κόλλημα, αλλά καθαρά για λόγους χριστιανοσύνης. Εμείς οι Χριστιανοί έχουμε κάτι φοβερό… Όλοι ασχολούνται με τους ανθρώπους που πιστεύουν σε κάτι, το κατηγορούν αυτό το κάτι και οι ίδιοι δεν πιστεύουν. Πρέπει να σέβεται τα πιστεύω του αλλουνού. Ένιωσα πολύ αδικημένος εκείνη τη στιγμή, έβριζαν απροκάλυπτα τον Θεό μου για λόγους τέχνης. Δεν συμμετέχω σε τίποτα που προσβάλλει μια μερίδα ανθρώπων».

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Βαλάσης αποκάλυψε: «Η πολιτική ζέχνει, αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις. Έναν άνθρωπο έχω γνωρίσει, βουλευτή, μου απαγορεύει να πω το όνομά του. Πήρε 6000 ευρώ τον μήνα, με φώναξε στη Βουλή και μου ζήτησε να του βρω 12 ανθρώπους, που έχουν πραγματική ανάγκη, να τους δίνει από 500 ευρώ. Όταν τον ρώτησα, μου είπε “εμένα αυτά τα λεφτά δε θα μου φανούν χρήσιμα, δε θα μου αλλάξουν τη ζωή μου”. Συνειδητοποιείτε το μεγαλείο του; Με έχει ορκίσει να μην πω ποτέ ποιος είναι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, άντε να τις βρεις… Πολλοί μπαίνουν και δυστυχώς τους καταπίνει το σύστημα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ηλίας Βαλάσης: Η γυναίκα δεν δουλεύει, μεγαλώνει τα 3 παιδιά μας. Η δουλειά της είναι αυτή, να βοηθάει εμένα

“Ηλία Βαλάση μας τσάκισες” Αποθέωση για τον πρώην παίκτη Survivor στο “Προξενιό της Ιουλίας”

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Ηλία Βαλάση: «Ξεψύχησε στα χέρια μου από λάθος χειρισμό, μπροστά στα μάτια όλων»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ