ηλίας-βαλάσης-η-γυναίκα-δεν-δουλεύει-μ-153254

Ηλίας Βαλάσης: Η γυναίκα δεν δουλεύει, μεγαλώνει τα 3 παιδιά μας. Η δουλειά της είναι αυτή, να βοηθάει εμένα

Ανάγνωση: 2'

Ο Ηλίας Βαλάσης παραχώρησε συνέντευξη στο «Fay’s Time» και την δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου, μιλώντας για τη ζωή του και το Survivor.

Ηλίας Βαλάσης: Η γυναίκα δεν δουλεύει, μεγαλώνει τα 3 παιδιά μας

Τον Ηλία Βαλάση τον γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο Survivor που προβλήθηκε στην Ελλάδα. Ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, για τη σύζυγό του, αλλά και για την ομοφοβία στην Ελλάδα.

«Η γυναίκα μου με βλέπει στο θέατρο και ξέρει όλα τα κείμενα απ’ έξω. Αυτή είναι ο βοηθός μου, ο συνεργάτης μου. Δεν δουλεύει η γυναίκα μου, μεγαλώνει τα τρία παιδιά μας. Η δουλειά της είναι αυτή να βοηθάει εμένα να είμαι αυτό που πρέπει», είπε ο Ηλίας Βαλάσης.

«Ήταν μία πολύ ωραία σελίδα το Survivor για εμένα. Γύρισε αυτή η σελίδα και δεν γύρισε ποτέ για τον κόσμο. Με ενδιέφερε ως χρήματα και όχι ως δουλειά (σ.σ. η παρουσίαση). Αν είναι κάτι εξαιρετικό. Έχω καβαλήσει το καλάμι πολλές φορές και είναι φορές που ο κόσμος είναι πολύ διαχυτικός απέναντί σου και λες εσύ μπράβο μου, είχα επίδραση τόσο μεγάλη επάνω του; Ποιος είμαι;» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ηλίας Βαλάσης.

«Στην Ελλάδα τώρα ομοφοβία; Έλα τώρα. Πήγαινε στις αραβικές χώρες και παρά πέρα να δεις. Τι είναι αυτά τώρα; Το σύνολο της Ελλάδας δεν είναι έτσι. Για ποιο λόγο γίνεται αυτό; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, το ξέρουμε. Το κάνουμε εμείς τεράστιο για να συζητάμε μεταξύ μας. Έλα τώρα μωρέ ομοφοβία στην Ελλάδα το 2023; Έλεος δεν υπάρχει! Είναι πολύ μακριά από την Ελλάδα αυτό. Ήταν πριν 20-30 χρόνια και πάλι δεν υπήρχε αυτό. Εντάξει, είπαμε» σχολίασε κλείνοντας ο Ηλίας Βαλάσης.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κόλαφος ο Ηλίας Βαλάσης: Βουλευτής που παίρνει 6.000 ευρώ μου ζήτησε να βρω 12 άτομα που έχουν ανάγκη και να τους δώσει 500 ευρώ

“Ηλία Βαλάση μας τσάκισες” Αποθέωση για τον πρώην παίκτη Survivor στο “Προξενιό της Ιουλίας”

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Ηλία Βαλάση: «Ξεψύχησε στα χέρια μου από λάθος χειρισμό, μπροστά στα μάτια όλων»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ