νυφούλα-μετά-από-3-αναβολές-η-πριγκίπισ-153248

Νυφούλα μετά από 3 αναβολές η Πριγκίπισσα Θεοδώρα: Ο βασιλικός γάμος υπερπαραγωγή στην Αθήνα & ο πλούσιος γαμπρός

Ανάγνωση: 4'

Η πριγκίπισσα Θεοδώρα παντρεύεται τον επί σειρά ετών σύντροφό της, στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο, μετά από τρεις αναβολές.

Πριγκίπισσα Θεοδώρα: Ο βασιλικός γάμος υπερπαραγωγή στην Αθήνα

Ειδικότερα, μετά τις τρεις αναβολές, ο γάμος της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα γίνει – σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ- στις 28 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ, οι οποίοι αρραβωνιάστηκαν το 2018, αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τον γάμο τους τρεις φορές, το 2020 και το 2021, λόγω κορωνοϊού και πέρυσι, λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο λόγος που ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα είναι γιατί η Θεοδώρα θέλει να εκπληρώσει την επιθυμία του πατέρα της, που ήθελε το μυστήριο να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.

Οι καλεσμένοι της πριγκίπισσας Θεοδώρας

Η Θεοδώρα πρόκειται να υποδεχτεί γαλαζοαίματους από την Αγγλία, την Ισπανία, τη Δανία και την Ολλανδία.

Το νυφικό που θα φορέσει η πριγκίπισσα Θεοδώρα

Σχετικά με το νυφικό, έχει επιλέξει ένα νυφικό που θυμίζει αυτό που φόρεσε η μητέρα της, στον βασιλικό της γάμο, στις 18 Σεπτεμβρίου του 1964, ενώ πρόκειται να φορέσει και την τιάρα της Άννας Μαρίας, την Khedive of Egypt, από τον οίκο Cartier, που δημιουργήθηκε το 1905.

Νυφούλα η Πριγκίπισσα Θεοδώρα: Ο βασιλικός γάμος υπερπαραγωγή στην Αθήνα, αυτός είναι ο πλούσιος γαμπρός

Η 41χρονη Πριγκίπισσα Θεοδώρα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το όνειρο του πατέρα της καθώς πλησιάζει η μέρα που θα περάσει την πύλη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ. Το γεγονός αναμένεται να σηματοδοτήσει τον γάμο της χρονιάς, και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ως επτασφράγιστο μυστικό κρατείται το νυφικό

Ένα από τα καλά κρυμμένα μυστικά της τελετής είναι το νυφικό της Θεοδώρας, το οποίο φημολογείται ότι θα αντλεί έμπνευση από το νυφικό της μητέρας της. Επιπλέον, η πριγκίπισσα αναμένεται να φορέσει την ιστορική τιάρα Khedive of Egypt, ένα δημιούργημα του Cartier του 1905, στολισμένη με διαμάντια και σχέδιο δάφνινου στεφανιού.

Στη γιορτή του Ιωβηλαίου της βασίλισσας της Δανίας Μαργαρίτας Ο γάμος, τον οποίο θα ευλογήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β΄, θα τελεστεί με δόξα και τιμή, αλλά και μεγάλη συγκίνηση και βυζαντινή μεγαλοπρέπεια, με παρόντες εστεμμένους και γαλαζοαίματους από όλο τον κόσμο, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στη γαμήλια τελετή του αδερφού της, πρίγκιπα Φιλίππου, με τη Nina Flohr το 2021. Με τη μεγάλη διαφορά, όμως, την απουσία του αείμνηστου τέως βασιλιά, που δεν θα καμαρώσει τη μικρή του κόρη νυφούλα, και στον γαμπρό θα την παραδώσει ο αδερφός της, Παύλος. Η γαμήλια δεξίωση, που θα ακολουθήσει στο ball room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», θα είναι λιτή αλλά εξίσου μεγαλοπρεπής, με καλεσμένους που δεν θα ξεπερνούν τα 100 άτομα και αυστηρή guest list – φίλους των νεονύμφων.

Η ημερομηνία που επιλέχθηκε να τελεστεί ο γάμος είναι συμβολική

Η ημερομηνία που επιλέχθηκε να τελεστεί ο γάμος είναι συμβολική και αφιερωμένη στη μνήμη του τέως βασιλιά, καθώς ακριβώς πριν από 60 χρόνια, στις 18 Σεπτεμβρίου 1964, η Αθήνα γνώρισε στιγμές μεγαλείου με τον γάμο του τέως βασιλιά των Ελλήνων Κωνσταντίνου με τη μικρότερη κόρη του βασιλιά Φρειδερίκου και της βασίλισσας Ινγκριντ της Δανίας, Αννα Μαρία. Ηταν ο δεύτερος και τελευταίος γάμος εν ενεργεία Ελληνα μονάρχη που τελέστηκε στην Ελλάδα. Για την Ιστορία, ο γάμος είχε αρχικά οριστεί για τον Ιανουάριο του 1965, αλλά μετά τον θάνατο του βασιλιά Παύλου στις 6 Μαρτίου 1964 η ημερομηνία άλλαξε. Οπως ακριβώς τρεις φορές έχει αναβληθεί ο γάμος της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εκλογή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Θα έπρεπε να είστε φυλακή» – Ποια είναι η Πολωνή ευρωβουλεύτρια που επιτέθηκε στην πρόεδρο της Κομισ

Τους «χώρισε» η ΔΕΗ: Ζευγάρι τσακώθηκε για το κλιματιστικό, μόλις είδε το λογαριασμό ο άντρας την έπιασε από το λαιμό

Μητέρα που έχασε 2 παιδιά και σύζυγο στο Μάτι: «Να νιώθετε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ