σπάει-τη-σιωπή-του-ο-σταύρος-σβήγκο-153202

“Σπάει” τη σιωπή του ο Σταύρος Σβήγκος: «Ο γάμος σε μια εκκλησία είναι τεράστια κοροϊδία, μια μεγάλη μπίζνα»

Ανάγνωση: 2'

Ο Σταύρος Σβήγκος ανέφερε πως «έχω δηλώσει και είμαι άθεος από καθαρή άποψη. Για μένα ο γάμος σε μια εκκλησία είναι μια τεράστια κοροϊδία»

Σταύρος Σβήγκος: Για τον θρησκευτικό γάμο

Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στη νέα πραγματικότητα στον χώρο του θεάτρου, τις δυσκολίες της επόμενης μέρας και την εμπορική πλευρά των θρησκευτικών γάμων.

Με το χαρακτηριστικό του ύφος, ο Σβήγκος εξέφρασε τις ανησυχίες και τις σκέψεις του για το μέλλον της τέχνης και της κοινωνίας.

Σταύρος Σβήγκος: «Έχω δηλώσει και είμαι άθεος από καθαρή άποψη»

Ειδικότερα, ο Σταύρος Σβήγκος ανέφερε πως «έχω δηλώσει και είμαι άθεος από καθαρή άποψη. Για μένα ο γάμος σε μια εκκλησία είναι μια τεράστια κοροϊδία. Μια μεγάλη μπίζνα! Όπως και η βάπτιση.

Τα λεφτά που φεύγουν, τεράστια. Με την γυναίκα μου έχουμε παντρευτεί σε δημαρχείο, μια χαρά. Επειδή πίστευε και πιστεύει, το παιδί βαπτίστηκε. Έπρεπε κάπως να τα ισορροπήσουμε. Να γίνει και το δικό μου και το δικό της».

Και πρόσθεσε ο Σταύρος Σβήγκος:«Μετά από 13 χρόνια στο θέατρο, που δουλεύω συνέχεια, για πρώτη φορά δεν έχω ανασφάλεια από άποψη προτάσεων για δουλειά αλλά το μέλλον που κοιτάζω είναι μαύρο» σημείωσε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

«Δεν ξέρω αν θα υπάρξει το θέατρο. Αυτό παίζει με την ζωή και την καθημερινότητα μου, την οικογένεια μου, την οικονομία μου. Τρομάζω. Δεν μπορώ να ονειρευτώ γενικά ή να μεγαλώσει η οικογένεια».

Ο Σταύρος Σβήγκος στο «Καλύτερα Αργά»

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άναυδος ο Σταύρος Σβήγκος σε ερώτηση του γιου του: «Έχει 2 μπαμπάδες αντί για μαμά και μπάμπά, πως γίνεται αυτό»

“Σπάει” τη σιωπή του ο Σταύρος Σβήγκος: «Δεν είναι κάτι άρρωστο, είπα στον γιο μου αγάπn μου, έχει μπαμπά και μπαμπά»

Σταύρος Σβήγκος: «Δεν είναι κάτι άρpωστο, εξήγησα στον γιο μου ότι έχει μπαμπά και μπαμπά»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ