έκλεισε-στόματα-ο-φαλελάκης-δεν-με-153166

Έκλεισε «στόματα» ο Φαλελάκης: «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο στρέιτ στο κρεβάτι του αλλά το λούζομαι καθημερινά»

Ανάγνωση: 4'

Ο ηθοποιός Κώστας Φαλελάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “The Tonight Show” και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα.

Κώστας Φαλελάκης: Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο στρέιτ στο κρεβάτι

“Την απώλεια δεν την ξεπερνάς, είναι σαν μια πέτρα που την κουβαλάς στην τσέπη σου. Μερικές φορές τον ξεχνάς αλλά κάθε φορά που θα βάλεις το χέρι στην τσέπη σου, η πέτρα θα είναι εκεί και θα βαραίνει”, είπε ο Κώστας Φαλελάκης για τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα.

Η επόμενη σχέση ήρθε πολύ κανονικά για μένα, για αυτόν πρέπει να ρωτήσεις τον ίδιο. Πιστεύω ότι μπορεί να το σκέφτηκε (για τον μεγάλο μου έρωτα με τον Μηνά) αλλά νομίζω ότι τα εχέγγυα που του δίνω δεν του αφήνουν τέτοια περιθώρια (ζήλειας), ότι μπορεί να είμαι κολλημένος εκεί ή να τον συγκρίνω”, συνέχισε ο ηθοποιός.

“Είναι ένας άλλος άνθρωπος με άλλα χαρακτηριστικά κι εμένα αυτά με έλκυσαν. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης, είναι ανόητο. Αυτό που μου συνέβη 25 χρόνια με τον Μηνά είναι αυτό που με έχει διαμορφώσει. Αν εγώ του αρέσω, έχει μερίδιο και ο Μηνάς. Εγώ κουβαλάω όλους τους προηγούμενους ανθρώπους μαζί μου και συνδιαλέγομαι μαζί τους. Και με αυτούς που πέρασα καλά και με αυτούς που δεν πέρασα καλά. Τώρα τους καταλαβαίνω”, Κώστας Φαλελάκης.

Για την τεκνοθεσία από τα ομόφυλά ζευγάρια, ο κ. Φαλελάκης ανέφερε: “Παρατηρώ ότι κάθε φορά που γίνεται μία συζήτηση πάνω στην τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια στην τηλεόραση, καλούν κάτι “οικογενειάρχες” να μιλήσουν για αυτό. Γιατί δεν καλείτε μονογονεϊκές οικογένειες ή παιδιά που μεγάλωσαν μέσα σε αυτές να σας πουν πώς μεγάλωσαν; Εγώ ξέρω τέτοια παιδιά και είναι μια χαρά”.

“Όλη την παθογένεια που αυτή τη στιγμή έχει η κοινωνία την έχει “κυοφορήσει” η παραδοσιακή οικογένεια. Να δούμε τι θα βγάλει και η άλλη;”, επεσήμανε ο ηθοποιός.

“Μία από τις ανιψιές του Μηνά έχει ένα κοριτσάκι – το λατρεύω, είναι η αγάπη μου και μ’ αγαπάει κι αυτό – και κάποια στιγμή άκουσε από συμμαθητές του για το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Είναι 8 χρονών. Και ρώτησε τη μητέρα του και εκείνη του εξήγησε πολύ ήρεμα ότι όπως είμαστε ζευγάρι εγώ κι ο μπαμπάς, έτσι υπάρχουν και άλλα ζευγάρια: ένα κορίτσι με ένα κορίτσι ή ένα αγόρι με ένα άλλο αγόρι”, περιέγραψε αμέσως μετά ο Κώστας Φαλελάκης.

“Τον Μηνά δεν τον γνώρισε, γιατί γεννήθηκε όταν εκείνος πέθανε. Το άκουσε προσεκτικά και της λέει: Δηλαδή ο θείος Κώστας με τον θείο Μηνά ήταν έτσι; Της λέει: ναι. Αυτό το κορίτσι έχει γνωρίσει τον τωρινό μου σύντροφο και κάθε φορά που είναι να βρεθούμε με ρωτάει: Θα έρθει και ο… γιατί τον αγαπώ; Πού είναι το θέμα;”, κατέληξε ο ηθοποιός.

“Δεν θέλω να ξανακούσω αυτό το περιβόητο: Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο γκέι στο κρεβάτι του. Κι εμένα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο straight στο κρεβάτι του αλλά το λούζομαι καθημερινά. Είναι και θέμα ποσόστωσης. Δεν με απασχολεί αλλά όταν αυτή η ποσόστωση γίνει ίση, τότε θα σκάσουν και οι δύο πλευρές”, κατέληξε ο Κώστας Φαλελάκης.

Δείτε τα βίντεο:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Σπάει” τη σιωπή του ο Κώστας Φαλελάκης: «Ήθελα να αποκτήσω παιδί, αλλά ο Μηνάς δεν ήθελε και το σεβάστηκα»

Έκλεισε «στόματα» ο Φαλελάκης: «Κι εμένα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο στρέιτ στο κρεβάτι του αλλά το λούζομαι καθημερινά»

Συγκλονιστική εξομολόγηση του Κώστα Φαλελάκη: «Μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ