κλώνος-του-πατέρα-του-αυτός-είναι-ο-8χρ-153144

Κλώνος του πατέρα του: Αυτός είναι ο 8χρονος κούκλος γιος του Βασίλη Μπισμπίκη, συμπαθεί πολύ την Βανδή

Ανάγνωση: 2'

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε καλεσμένος στην Ναταλία Γερμανού.

Βασίλης Μπισμπίκης: Ο ρόλος στην σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για τα επαγγελματικά του σχέδια, την σύντροφό του Δέσποινα Βανδή, αλλά και για τον γιο του που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Να αναφέρουμε πως ο ηθοποιός πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση πριν από περίπου 17 χρόνια.

«Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που ταυτίζονται με αυτό που κάνουν. Υπάρχει μία κούραση, μια πίεση και μετά την παράσταση θα πάμε με φίλους να πιούμε κάτι να χαλαρώσουμε» δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκη και πρόσθεσε για τον ρόλο του: «Φεύγω από το σπίτι μου στα Εξάρχεια και πάω σε ένα μαγαζί υπόγειο με λουλούδια, σπασμένα πιάτα».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη νύχτα λέγοντας: «Έχω εξοικείωση με τη νύχτα γιατί ήμουν πολλά χρόνια μέσα σε αυτήν, στο Λουτράκι. Γοητεύομαι από τη νύχτα αλλά είναι και επικίνδυνη, είναι κομμάτι της γοητείας της»!

Το σχόλιο του Βασίλη Μπισμπίκη για την Δέσποινα Βανδή

Όσον αφορά για τον νέο του ρόλο στον Alpha, είπε: «Θεωρώ ότι έχω κοινά στοιχεία με τον ήρωά μου, είναι ντόμπρος, ζει τα πάθη του, είναι πολλές από τις πτυχές του εαυτού μου.» Μιλώντας για τον γιο του, τον Μιχάλη δήλωσε: «Ο γιος μου είναι λατρεία, είναι αδυναμία μου, είναι ο άγγελός μου».

Η Ναταλία Γερμανού επεσήμανε πως δεν θα τον ρωτούσε τίποτα για την προσωπική του ζωή με την Δέσποινα Βανδή, με τον ίδιο να απαντά: «Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά»!

Δείτε τον γιο του

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Μια πρόταση γάμου περίμενα” Απογοητευμένη η Βανδή στον τελικό του Just, άφαντος ο Μπισμπίκης της

«Με την Δέσποινα Βανδή χώρισαν οι δρόμοι μας, ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του, δεν είχαμε ποτέ μια δυνατή φιλία»

Η εύκολη γυμναστική που χτίζουν κορμί: Δέσποινα Βανδή & Μελίνα Νικολαΐδη γυμνάζονται μαζί & δείχνουν συνομήλικες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ