η-ελισάβετ-κωνσταντινίδου-δεν-κοιτά-η-69761

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν κοιτά ηλικία στον έρωτα: Αυτός είναι ο κατά 23 χρόνια μικρότερός της σύντροφος

Ανάγνωση: 1'

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό πλέον είναι αποδεδειγμένο. Τα στερεότυπα έχουν ξεπεραστεί. Σε αυτό το πνεύμα κινείται και η τηλεοπτική «Ζουμπουλία» που όλοι αγαπήσαμε στην πολύ πετυχημένη σειρά «Στο Παρά Πέντε». Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σπάνια απασχολεί τα media με την προσωπική της ζωή.

Η προσωπική ζωή της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει σχέση με τον Δημήτρη Τσέλιο, που είναι 23 χρόνια νεότερός της!

Η ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του από το 2008 και δεν την ενοχλεί η διαφορά ηλικίας! Η ηθοποιός είναι 55 χρονών και ο Τσέλιος είναι 32 χρονών! Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2005 στο “Παρά Πέντε”. Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον βοηθό του σκηνοθέτη της Αγγελικής Λάμπρη στη συνέχεια συνεργάστηκαν στο θέατρο, αλλά και στην τηλεοπτική σειρά Βέτα Queen του ALPHA.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούσε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ήταν για καιρό η μόνη που γνώριζε για το δεσμό των δύο ηθοποιών. Για μεγάλο χρονικό διάστημα το ζευγάρι έπαιζε μεταξύ χωρισμών και επανασυνδέσεων, αφού η Ελισάβετ είχε της αναστολές της σχετικά με τη διαφορά ηλικίας. Ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό είναι μαζί, αφού έχουν πάρει και την έγκριση της κόρης της Ελισάβετ, Μαρίας, από το γάμο της με τον ηθοποιό Ταξιάρχη Χάνο.

Κλείνοντας, πρέπει να παραδεχτούμε τους ηθοποιούς που ζουν τον έρωτά τους μακριά από τη δημοσιότητα και μάλιστα είναι ευτυχισμένοι. Δεν κοιτούν στερεότυπα και είναι χαρούμενοι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ