γνωστή-φωτογράφος-ίδια-η-μπόμπα-η-κούκ-154530

Γνωστή φωτογράφος, ίδια η Μπόμπα: Η κούκλα αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη & η αδυναμία στις δίδυμες

Ανάγνωση: 1'

Η Κασσιανή Τανιμανίδη είναι η μικρότερη αδελφή του Σάκη Τανιμανίδη και του ακόμα μεγαλύτερου και από τους δύο, Παναγιώτη και δείχνει να είναι μία περήφανη θεία.

Μάλιστα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η χαρούμενη θεία, είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή της για να περάσει όμορφες στιγμές με τις δίδυμες ανιψιές της Αριάνα και Φιλίππα που είναι και η μεγάλη της αδυναμία.

Η αδελφή του Σάκη Τανιμανίδη ακολούθησε τον ίδιο και την οικογένειά του σε μία σύντομη απόδραση στην Άνδρο και δεν έκανε τίποτα άλλο από το να χαίρεται στιγμές με τις χαριτωμένες ανιψιές της.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Κασσιανή Τανιμανίδη, αν και έχει σπουδάσει Θεολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και έχει και μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, έχει επιλέξει να ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία.

Η αναζήτησή της όμως για γνώση δεν σταμάτησε εκεί αφού στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται και σπουδές στην Ιστορία στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και από το 2019 έχει προσθέσει και άλλο πτυχίο στη… συλλογή της.

Όσο για την ομοιότητα με τα αδέλφια της, δεν είναι και πολύ μεγάλη παρόλο που και οι τρεις διαθέτουν ξεχωριστή γοητεία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τα Τανιμανιδάκια έγιναν τριών ετών με ένα πριγκιπικό πάρτι και η θεία Ελίνα Μπόμπα εντυπωσίασε

Μοιράστηκαν τις χαρές τους: Το πάρτι Μπόμπα – Τανιμανίδης για τις δίδυμες, οι διάσημοι καλεσμένοι & η τούρτες υπερπαραγωγή

Σάκης Τανιμανίδης: «Δυστυχώς οι κόρες μου μου μοιάζουν, αν έπρεπε να μοιάσουν κάπου ας έμοιαζαν στη Χριστίνα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ