μετά-τον-ερμή-έρχεται-το-νέο-μέλος-στι-154486

Μετά τον Ερμή, έρχεται το νέο μέλος: Στιγμές ευτυχίας για την Ελένη Φουρέιρα, ανακοίνωσε το 2ο μωρό στην οικογένεια & όλοι της εύχονται

Ανάγνωση: 1'

Η Ελένη Φουρέιρα, η διάσημη και αγαπημένη pop star, μοιράστηκε μέσω του Instagram την ευχάριστη είδηση ότι η οικογένειά της μεγαλώνει!

Νέο Μέλος στην Οικογένεια της Ελένης Φουρέιρα

Ο αδελφός της, Γιώργος, θα γίνει πατέρας και το ζευγάρι διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό gender reveal party το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουνίου για να αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

Το πάρτι έγινε σε εξωτερικό χώρο και ήταν διακοσμημένο με ροζ και γαλάζια μπαλόνια, δημιουργώντας μια γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε με μπλε κομφετί, ανακοινώνοντας ότι το ζευγάρι περιμένει αγοράκι. Η ευχάριστη είδηση γέμισε με χαρά τους παρευρισκόμενους και όσους παρακολούθησαν τις αναρτήσεις της Ελένης Φουρέιρα στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Ελένη Φουρέιρα ανυπομονεί να υποδεχτεί το νέο της ανιψάκι, ενώ τα αδέλφια της, Γιώργος, Ιωάννα και Μαργαρίτα, έχουν ήδη δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες. Η προσθήκη ενός νέου μέλους στην οικογένεια φέρνει χαρά, ενώ η Ελένη δεν χάνει την ευκαιρία να γιορτάσει μαζί με τους αγαπημένους της αυτές τις ξεχωριστές στιγμές!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δεν είναι η Νομικού: Χωρισμός βόμβα για ζευγάρι της showbiz μετά από τα δύο βλαστάρια τους

Νίκος Πελετιέ: «Τρεις γυναίκες δεν μου αρκούν, στο μέλλον θέλω να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών»

Έκτακτο – Έπαθε έμφραγμα αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός ενώ οδηγούσε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ