δεν-κρύβονται-πλεόν-αγκαλιές-και-φιλι-154495

Δεν κρύβονται πλεόν: Αγκαλιές και φιλιά σε δημόσια θέα για τον Οικονομάκου και Μπρούνο

Ανάγνωση: 1'

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις δύο μήνες από τότε που η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η ηθοποιός όμως ζει έναν μεγάλο έρωτα και πλέον δεν το κρύβει.

Όπως έχει γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα, ο άντρας με τον οποίο είναι ερωτευμένη είναι ο Ιταλός μπασκετμπολίστας Μπρούνο Τσερέλα, για χάρη του οποίου ταξιδεύει πολύ συχνά για να τον δει.

Τις τελευταίες ημέρες, η ηθοποιός έχει ανεβάσει αρκετά stories στο Instagram που σχετίζονται με τον Τσερέλα, ενώ σήμερα και ο ίδιος παραδέχτηκε δημόσια τον έρωτά του. Σε ένα στιγμιότυπο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό και το οποίο αναδημοσίευσε και η Αθηνά Οικονομάκου, ο μπασκετμπολίστας γράφει στη λεζάντα μιας κοινής τους φωτογραφίας: «Είσαι η καλύτερη του κόσμου», αφήνοντας ένα emoji καρδιάς κι ένα αστέρι.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άφησε τον Ιταλό για τα παιδιά της: Πιασμένη χέρι χέρι η Οικονομάκου με την κόρη της Σιέννα στη νέα τους βόλτα

Εκείνη διακοπές με τον Ιταλό, εκείνος με τα παιδιά: Η νέα φώτο του Φίλιππου Μιχόπουλου με τα παιδιά του, Μάξιμο και Σιέννα

Του έκανε το καλύτερο δώρο: Τρισευτυχισμένος στα 37 ο Τσερέλα, το δημόσιο ευχαριστώ στη Νάνα του γι’ αυτό που του χάρισε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ