άριελ-κωνσταντινίδη-η-καριέρα-μου-χά-153276

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η καριέρα μου χάλασε όταν η Βουγιουκλάκη μου “έκοψε” τις προτάσεις. Δεν ήθελε να πετύχω»

Ανάγνωση: 2'

Η Άριελ Κωνσταντινίδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή.

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η καριέρα μου χάλασε

«Δεν μου λείπει καθόλου το κομμάτι της συντροφικότητας, γιατί δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Μετά τον χωρισμό μου έκανα σοβαρές σχέσεις, άλλα δεν είχαν να κάνουν με το κομμάτι της συμβίωσης και της οικογένειας. Τα παιδιά μου λειτούργησαν ως αιτία για να βρω την απόλυτη δύναμη για να μπω στον χωρισμό. Κινήθηκα νομικά για την ολοκλήρωση του διαζυγίου. Υπήρχαν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, που δεν αφορούσαν στα παιδιά. Θα ξανά έκανα έναν γάμο», είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Μεταξύ άλλων η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρθηκε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε επιτυχημένη, τότε δε μπορούσα να το καταλάβω. Όσο η Αλίκη Βουγιουκλάκη βρισκόταν στις επάλξεις και ήταν δημιουργική, δεν θα της ήταν εύκολο ένα «παιδί» της, να την ξεπεράσει. Είχα δεχτεί προτάσεις που η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου τις «έκοψε». Μου έλεγε “θα φύγεις από έμενα;” Είχα χάσει τον εαυτό μου 100% μέσα σε αυτήν την σύγκριση με την Αλίκη. Η Αλίκη συγκρινόταν σε όλα. ήταν έτσι στον χαρακτήρα της, ήταν πρωταθλήτρια», αποκάλυψε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

«Οι περισσότεροι θαυμαστές της Αλίκης ήθελαν να την αγγίξουν. Τα είχα αντιμετωπίσει κι εγώ αυτά από πάρα πολύ μικρή ηλικία, ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, ειδικά μετά την «Μαρία την άσχημη». Με έβγαζαν φωτογραφίες ενώ κοιμόμουν μέσα στο μέτρο η σε ταξί, με ακουμπούσαν, δεν είχα προσωπικό χώρο. Ο λόγος που δεν κάνω τηλεόραση είναι επειδή τρομοκρατήθηκα από τις ακραίες εκφράσεις θαυμασμού» κατέληξε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Όταν η Άριελ Κωνσταντινίδη είχε βγει πρώτη στην Eurovision αλλά την… απέσυραν!

Κανείς δεν το θυμάται: Όταν η Άριελ Κωνσταντινίδη είχε βγει πρώτη στην Eurovision αλλά την… απέσυραν!

Δύσκολες στιγμές για την Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου – Χρειάστηκα βοήθεια ψυχιάτρου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ