άλλος-άνθρωποςη-ηλικιωμένη-του-σασμ-70282

Άλλος άνθρωπος:Η ηλικιωμένη του «Σασμού» είναι μια πανέμορφη πρωταθλήτρια του Τάε Κβον Ντο στην πραγματική ζωή

Ανάγνωση: 5'

Ο “Σασμός” είναι μια σειρά που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Σε αυτή τη σειρά συμμετέχει η Αμαλία Ζαργιανάκη-Δραμουντάνη, που υποδύεται την πεθερά της Καλλιόπης. Είναι πρωταθλήτρια Τάε Κβον Ντο και στην πραγματική της ζωή είναι ένας άλλος άνθρωπος από ότι στη σειρά. Δεν μοιάζει καθόλου με την ηλικιωμένη κυρία που υποδύεται.

Αμαλία Ζαργιανάκη-Δραμουντάνη: Ο ρόλος στο “Σασμό”

Ειδικότερα, η πεθερά της Καλλιόπης, η γριά Σταματάκαινα ήρθε στο όνειρο της Καλλιόπης του Σασμού και της θύμισε την κατάρα που υπάρχει ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες.

Η Αμαλία Ζαργιανάκη- Δραμουντάνη, που την υποδύθηκε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Τηλέραμα”, αποκαλύπτει τι έγινε στα γυρίσματα και τι θα δούμε την ερχόμενη σεζόν.

Αμαλία Ζαργιανάκη-Δραμουντάνη: Η πραγματική της ζωή

Η ηθοποιός παράλληλα με την υποκριτική και τον αθλητισμό, εργάζεται στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Αμαλία Ζαργιανάκη-Δραμουντάνη: Η συνέντευξη

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας στον «Σασμό»;

«Επεδίωκα από την αρχή να συμμετάσχω στη σειρά, γιατί παρουσίαζε εμάς στην Κρήτη. Έστειλα το βιογραφικό μου και το τηλεφώνημα έγινε τώρα, στη δεύτερη σεζόν, όπου μου δόθηκε ένας ρόλος βιωματικός, γιατί εμείς τα ζούμε καθημερινά αυτά. Έκανα τη γριά Σταματάκαινα. Έπρεπε να δείξω τη σοβαρότητα της, τον πόνο, το μίσος της… Και όλη αυτή η ερμηνεία έπρεπε να βγει από τα μάτια μου». Πώς ήταν το κλίμα στα γυρίσματα; «Μου έστειλαν το σενάριο, μου είπαν να το κάνω δικό μου και εγώ έβγαλα την Κρήτη! Οι λήψεις που έκανε το συνεργείο ήταν ελάχιστες, γιατί ήταν τόσο καλό, που ανατρίχιασαν όλοι. Μπήκα μέσα, έκανα τη λήψη μου, τελείωσε. Ήταν άριστο! Έχω ζήσει πολλούς σασμούς και πολλές βεντέτες. Σε σχέση με παλιά, τα πράγματα έχουν ηρεμήσει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουμε ηρεμήσει εμείς οι Κρητικοί! Δηλαδή ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει η παραμικρή παρεξήγηση και να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Δίνουμε πολύ βάρος στις πράξεις και στις λέξεις. Είναι στο DNA μας αυτό, αλλά δεν γίνεται από μίσος, από αγάπη γίνεται».

Ο άντρας της πεθεράς της Καλλιόπης την έκλεψε

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ρόλος;

«Μου αρέσουν οι ηγετικοί χαρακτήρες. Μου αρέσει η Καλλιόπη, γιατί μου θυμίζει τη μάνα όπως τη ζούμε εμείς εδώ στην Κρήτη κάθε μέρα. Και ο Αντώνης μού αρέσει, γιατί τέτοιοι άντρες είναι σπάνιοι. Μου θυμίζει και τον άντρα μου, που με “έκλεψε” και μου έχει τέτοια αγάπη, όπως ο Φραγκιαδάκης στη Μαρίνα. Ο άντρας μου είναι Ανωγιανός, από τη μεγάλη οικογένεια των Δραμουντάνηδων, και με έχει στηρίξει σε ό,τι κάνω. Οι Κρητικοί είναι δύσκολο να δεχτούν η γυναίκα τους να είναι ηθοποιός».

Θα σας ξαναδούμε στη σειρά;

«Είμαστε σε επικοινωνία για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν. Η ιστορία θα μας μεταφέρει στο παρελθόν και θα μάθουμε πώς ξεκίνησε η βεντέτα και φτάσαμε και στην κατάρα».

Αμαλία Ζαργιανάκη-Δραμουντάνη: Ο αθλητισμός

Ο αθλητισμός πώς προέκυψε;

«Είναι η δεύτερή μου αγάπη. Είναι κι αυτός ένας τρόπος έκφρασης, όπως η υποκριτική. Βγάζεις ό,τι μαζεύεις! Μου αρέσει οτιδήποτε κάνω να το φτάνω στα ουράνια και προπαντός όταν εκπροσωπώ την Ελλάδα. Το 2021 έφερα το πρώτο χρυσό στο τάε κβον ντο. Παράλληλα, κάνω και κικ μπόξινγκ και συνεχίζω. Όταν βλέπεις τον θάνατο, όπως τον ζούμε εμείς στην ογκολογική μονάδα, θέλεις να ρουφήξεις κάθε λεπτό της ζωής!»

Πόση πειθαρχία πρέπει να έχει ένας αθλητής για να κάνει πρωταθλητισμό;

«Αυτό το μαθαίνεις από μικρός και μετά σου γίνεται τρόπος ζωής και το χρησιμοποιείς και στην καθημερινότητά σου. Οι αρχές μας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ είναι σεβασμός, Πειθαρχία και αυτοέλεγχος. Όταν αυτά τα χρησιμοποιείς και στη ζωή σου, σου βγαίνει πάντα σε καλό».

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας;

«Υπάρχουν πολλές προτάσεις για θέατρο στο Ηράκλειο. Μου αρέσει να επιλέγω κάτι ποιοτικό, που θα μείνει διαχρονικό. Διεκδικώ επίσης να πάω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο του 2024».

Φωτογραφίες

Τέλος, ευχόμαστε στην ηθοποιό Αμαλία Ζαργιανάκη-Δραμουντάνη τα καλύτερα. Έχει ταλέντο και στον αθλητισμό και στην υποκριτική και μακάρι να της πάνε όλα όπως τα θέλει και τα προγραμματίζει.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Το Airbnb στην Κρήτη σε άλλο επίπεδο: Κρητικός αγόρασε σπηλιές που ζούσαν λεπροί και τις μετέτρεψε σε δωμάτια με τζακούζι

Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Δέος! Η μοναδική εκκλησία στην Ελλάδα όπου θα δεις τους Ήρωες του 1821 δίπλα σε Αγίους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ