άλλαξε-δουλειά-εγκατέλειψε-τα-φώτα-153447

Άλλαξε δουλειά, εγκατέλειψε τα “φώτα”: Ανακοίνωσε το τέλος η ηθοποιός Θωμαΐς Ανδρούτσου “Δεν είχα χαρά”

Ανάγνωση: 2'

Την αιτία που την οδήγησε να εγκαταλείψει την υποκριτική αποκάλυψε η ηθοποιός Θωμαΐς Ανδρούτσου στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”.

Θωμαΐς Ανδρούτσου: Ανακοίνωσε το τέλος

«Πλέον ασχολούμαι με το breathwork. Αναπνέω με έναν συγκεκριμένο τρόπο, μια συγκεκριμένη τεχνική και διαφοροποιώ την ισορροπία του διοξειδίου του άνθρακα και του οξυγόνου στο αίμα άρα και στον εγκέφαλο. Αυτή η διαφοροποίηση έχει το χάρισμα να κατευνάζει κομμάτια του εγκεφάλου που μπορούμε να πούμε ότι είναι ο εγωικός νους… » είπε η Θωμαΐς Ανδρούτσου και εξήγησε τι ακριβώς είναι και πως λειτουργεί το breathwork.

Θωμαΐς Ανδρούτσου: «Πάθαινα κρίσεις πανικού»

«Ζοριζόμουν ψυχολογικά και δεν ένιωθα πολύ καλά. Ένιωθα στρυμωγμένη και από χρόνους και από συνθήκες. Δεν είχα χαρά. Άρχισα να το ψάχνω γιατί ήθελα να κάνω κάτι για μένα… Πιέστηκα από διάφορες καταστάσεις και έπαθα κρίσεις πανικού που πάθαινα και πολύ μικρότερη αλλά, τις είχα αφήσει πίσω μου. Είναι ένα δώρο όταν μας συμβαίνει μια κρίση πανικού και έρχεται να μας δείξει ότι κάτι δεν έχουμε καταλάβει για μας. Σε κάτι μας πιέζουμε.

Δε μου λείπει το θέατρο και η τηλεόραση. Δεν αναπολώ στιγμές. Με κάποιο τρόπο έρχομαι σε πολύ πιο ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους απ’ ότι ερχόμουν στο θέατρο. Δεν αποκλείω ότι μπορεί να ξαναβρεθώ σε μια σκηνή ή σε μια κάμερα αλλά αυτό που ζω αυτή τη στιγμή είναι πιο ουσιαστικό για μένα. Οι προτάσεις για συμμετοχή σε τηλεοπτικές σειρές δεν έχουν σταματήσει και αυτό με χαροποιεί. Δε μπορώ όμως ξαφνικά να τα παρατήσω όλα αυτά και να πάω να κάνω 10 ώρες γύρισμα» είπε στη συνέχεια η Θωμαΐς Ανδρούτσου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Έσπασε” τη σιωπή της η Σοφία Παυλίδου για Θωμαΐδα Ανδρούτσου: Η τρυφερή εξομολόγηση της και το φιλί τους στο στόμα

Κοιλιακοί «φέτες», πιο αδύνατη από ποτέ: Η Θωμαΐς Ανδρούτσου ποζάρει με μαγιό & στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα για την εμμηνόπαυση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ