κληρονόμησε-το-ταλέντο-τους-οι-γονείς-153435

Κληρονόμησε το ταλέντο τους; Οι γονείς του «Αντώνη» από το «Maestro» είναι και οι 2 διάσημοι ηθοποιοί

Ανάγνωση: 2'

Ο Ορέστης Χαλκιάς συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως «Αντώνης» μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro».

Ορέστης Χαλκιάς: Οι γονείς του

Ωστόσο ελάχιστα είναι αυτά που γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή, αφού θέλει να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά του.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής της σειράς του Χριστόφορου Παπακιαλιάτη δεν μπήκε τυχαία στον χώρο της υποκριτικής. Από μικρός είχε ερεθίσματα καθώς οι γονείς του είναι γνωστοί ηθοποιοί. Ο λόγος για την Όλγα Αλεξανδροπούλου και τον Κώστα Χαλκιά.

https://www.youtube.com/watch?v=JYJfEgYTcM8&ab_channel=Messinialive.gr

Ο Ορέστης Χαλκιάς είναι 30 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, ενώ έχει καταγωγή από την Μεσσηνία. Αποφοίτησε το 2012 από τη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ.

Ο ίδιος, έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στην υποκριτική δεν αρκέστηκε στις σπουδές του και γι’ αυτό έκανε πάρα πολλά σεμινάρια για να εμβαθύνει τις γνώσεις του.

Συμμετείχε σε σεμινάρια του Nikolai Karpov (κίνηση), της Σαββίνας Γιαννάτου (φωνητικός αυτοσχεδιασμός), του Σίμου Κακάλα (υποκριτική-μάσκα), του Emiliano Bronzino (υποκριτική-μάσκα) καθώς και του Τμήματος Έρευνας και Επεξεργασίας Φωνής της Δραματικής Σχολής του Κ.Θ.Β.Ε υπό την επίβλεψη του Σπύρου Σακκά.

Πολυετή ενασχόληση με τη μουσική με το Hard Rock συγκρότημα Parafernelia (2006-2019) με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Γνώση κιθάρας, ηλεκτρικού μπάσου καθώς και μαθήματα φωνητικής με τη σοπράνο Βάλια Μαυρίδου.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις: Ο χορός της φωτιάς (2019), Δόξα Κοινή από την οδό των Φιλελλήνων (2020), Πυρκαγιές (2019), Labor (2022).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Ήλιος (2020) και φέτος στη σειρά Maestro.

Ο Ορέστης Χαλκιάς μίλησε για τα πρώτα του βήματα στη Θεσσαλονίκη στο «Στούντιο 4». Πώς κατάφερε τελικά να βρεθεί στην Αθήνα και από εκεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega;

Για τον συμπρωταγωνιστή του Γιώργο Μπένο ανέφερε: «Ο Γιώργος είναι γλυκό παιδί, στον ρόλο του αν χαμογελάσει ρίχνεις… πυροτέχνημα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ορέστης Χαλκιάς: «Ο Χριστός δεν είπε αγαπάτε στρέιτ, είπε αγαπάτε everyone, πάμε κατά ΄κει ρε παιδιά»

Κούκλα και εντυπωσιακή: Αυτή είναι η σύντροφος του Ορέστη Χαλκιά- Πιο όμορφη και από τη πρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη στο Maestro

Ορέστης Χαλκιάς: Οι διάσημοι γονείς, η απότομη αναγνωρισιμότητα, ο gay ρόλος στο MAESTRO και τα οικονομικά προβλήματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ