σπύρος-μπιμπίλας-τους-έδωσα-185-000e-και-ποτ-153439

Σπύρος Μπιμπίλας: Τους έδωσα 185.000€ και ποτέ δε τα ζήτησα πίσω. Έκανα διαθήκη, αυτοί είναι η κληρονόμοι μου

Ανάγνωση: 2'

Με αφορμή την παράσταση «ΣΚΡΟΥΤΖ The Musical» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο «Ακροπόλ» ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο περιοδικό Χάι.

Σπύρος Μπιμπίλας: Έχεις εξαπατηθεί από ανθρώπους που βοήθησες οικονομικά;

Έχω βάλει λεφτά σε δουλειές άλλων, για να τους βοηθήσω, μπήκα ακόμη και ως εγγυητής δανείων για να βοηθήσω ανθρώπους που μου το ζήτησαν και στο τέλος βρέθηκα να πληρώνω εγώ τα δάνειά τους. Έχω χάσει πάρα πολλά λεφτά. Έχω δανείσει σε συναδέλφους, σε θέατρα, σε σκηνοθέτες, σε φίλους και δεν μου τα επέστρεψαν ποτέ. Μου χρωστάνε πάνω από 185.000 ευρώ από δανεικά. Είχα πάρει δάνειο για το σπίτι μου, δικό μου το οποίο σήμερα το έχω ξεχρεώσει, αν μου είχαν επιστρέψει αυτά τα λεφτά θα το είχα ξεχρεώσει πολύ νωρίτερα.

Αυτούς όλους που βοήθησες, σου μιλάνε; Έχουνε επαφή μαζί σου;

Σε αυτούς που τους πλήρωσα τα δάνεια δεν μου μιλάει κανείς τους. Εξαφανίστηκαν όλοι από τη ζωή μου. Δυστυχώς αυτή είναι η αχαριστία των ανθρώπων. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά όμως για κανέναν, κοιτάζω μπροστά.

Είσαι από τους ηθοποιούς που έχουν καταφέρει να κάνουν κομπόδεμα;

Έχω μαζέψει χρήματα για να περνάω πάρα πολύ όμορφα, να ζω σε ένα υπέροχο σπίτι, να βοηθάω τους φίλους μου και να κάνω υπέροχα ταξίδια. Έχω τη σύνταξή μου εδώ και επτά χρόνια και γενικά είμαι καλά.

Είναι αλήθεια ότι έχεις κάνει τη διαθήκη σου;

Μόλις πήρα το πρώτο μου σπίτι, από τα 25 μου χρόνια δηλαδή αμέσως έκανα διαθήκη, γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να βγω στον δρόμο και να με σκοτώσει ένα αυτοκίνητο. Τα πράγματα θα πάνε σε φίλους μου και σε συγγενείς μου. Έχω σκεφτεί ακόμη και πού θα πάνε οι παπαγάλοι μου που υπεραγαπώ. Τα έχω όλα τακτοποιήσει.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Νεκροί δύο αγαπημένοι Έλληνες ηθοποιοί: Το ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Σπύρος Μπιμπίλας: Mοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός

O Νίκος Καραγιώργης νέος πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών – Ηττήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ