είμαστε-μαζί-20-χρόνια-δεν-έχουμε-βρισ-153445

“Είμαστε μαζί 20 χρόνια, δεν έχουμε βριστεί ποτέ”: Ο “άγνωστος” ναυτικός σύζυγος της Έλενας Γαλύφα & η σπάνια φωτο

Ανάγνωση: 1'

Την είδηση πως ο σύζυγός της είναι ναυτικός έκανε για πρώτη φορά η γνωστή fashion blogger Έλενα Γαλύφα μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό μας“.

Έλενα Γαλύφα: Ο “άγνωστος” ναυτικός σύζυγος της

Η γκουρού της μόδας, μεταξύ άλλων, προχώρησε σε μία σπάνια αναφορά στον σύζυγό της, Θοδωρή Μιχαλόπουλο, ο οποίος είναι ναυτικός, και η σχέση τους μετρά σχεδόν δυο δεκαετίες.

«O σύζυγός μου είναι ναυτικός. Ετοιμάζεται τώρα να φύγει… Υπάρχει σεβασμός σε αυτή τη σχέση που μετρά σχεδόν 20 χρόνια. Αν το πιστεύεις, δεν έχουμε βρίσει ποτέ ο ένας τον άλλον τόσα χρόνια. Ποτέ. Έχουμε μαλώσει αλλά δεν έχουμε βριστεί ποτέ» ανέφερε η Έλεγα Γαλύφα για τον σύζυγό της.

Η Έλεγα Γαλύφα δε μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή, ωστόσο, σε μια παλαιότερη εξομολόγησή της στην εκπομπή “Όλα για τη ζωή μας”, είχε πει για τον σύζυγό της: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί τα τελευταία 20 χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο, τον σύζυγό μου δηλαδή και είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτόν που είναι χειριστικός. Ό,τι αισθάνομαι και επιθυμώ εγώ, ποτέ δεν προσπάθησε να με χειριστεί. Είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες και ποτέ δεν μου είπε “μην κάνεις αυτό, μην πας εκεί, ντύσου έτσι”. Εγώ καμιά φορά το έκανα… Στην φιλία ο χειριστικός άνθρωπος είναι περισσότερο ύπουλος».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Έλενα Γαλύφα: «Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πάρα πολύ ωραία κορµοστασιά, γοητεία, star quality»

Έξαλλη η Ραμόνα Βλαντή: «Η Έλενα Γαλύφα είναι πρώην γραμματέας που πουλούσε τσάντες»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ