δύσκολες-ώρες-για-τον-μπρους-γουίλις-π-115007

Δύσκολες ώρες για τον Μπρους Γουίλις: Περπατούσε σαν χαμένος, δεν αναγνώριζε κανένα- Χειροτερεύει η υγεία του

Ανάγνωση: 2'

Την πρώτη του δημόσια έξοδο μετά την είδηση ότι διαγνώστηκε με άνοια, έκανε ο Μπρους Γουίλις, ο οποίος φάνηκε “μπερδεμένος” με τους παπαράτσι.

Δύσκολες ώρες για τον Μπρους Γουίλις

Δυσάρεστα νέα για τους θαυμαστές και τους οπαδούς του δημοφιλή ηθοποιού, Μπρους Γουίλις που εθέαθη στην πρώτη του δημόσια έξοδο, μετά την είδηση ότι διαγνώστηκε με άνοια και φάνηκε να είναι μπερδεμένος με τους παπαράτσι που συνάντησε στον δρόμο. Ο ίδιος έμοιαζε σαν χαμένος στον κόσμο του.

Παγκόσμια θλίψη για τον Μπρους Γουίλις

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι ο 67χρονος σταρ του «Die Hard» έπινε καφέ με δύο φίλους του στη Σάντα Μόνικα και έδειχνε σαστισμένος με τους φωτογράφους που τον είχαν εντοπίσει να κατεβαίνει το πεζοδρόμιο.

Το δημοσίευμα της Daily Mail για τον Μπρους Γουίλις

Οι φίλοι του «λειτούργησαν σαν ανθρώπινη ασπίδα και προσπάθησαν να τον κρύψουν όσο καλύτερα μπορούσαν» γράφει το άρθρο. Ωστόσο, ο Μπρους Γουίλις δεν φαίνεται να ακολουθεί στο ίδιο μοτίβο και δεν τους καταλαβαίνει.

Στην αρχή προχώρησε μπροστά και μετά από δεύτερη προσπάθεια του ενός από τους δύο άνδρες που τον συνόδευαν, αποφάσισε να τον ακούσει και να κατευθυνθεί προς το αυτοκίνητο προκειμένου να αποχωρήσει.

Είναι πραγματικά μια τραγική εξέλιξη για την υγεία του ηθοποιού. Η άνοια είναι δυστυχώς μια ασθένεια που δεν νικιέται εύκολα όπως και ο καρκίνος. Μπορεί όμως να σταθεροποιηθεί σε μια κατάσταση και να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Εμείς να του ευχηθούμε όσο γίνεται περαστικά και να του στείλουμε την αγάπη μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ