αν-είσαι-μητέρα-που-γέννησε-με-καισαρ-69706

«Αν είσαι μητέρα που γέννησε με καισαρική τομή, είσαι πιο δυνατή από όσο νομίζεις»: Συγκίνηση προκαλεί ο Δημήτρης Πετρούνιας

Ανάγνωση: 1'

Για να γίνει μια γέννα υπάρχουν 2 τρόποι, η φυσιολογική και με καισαρική. Η καισαρική είναι αρκετά συνηθισμένη μέθοδος. Ωστόσο δεν παύει να είναι μια επώδυνη και δύσκολη επέμβαση που χρειάζεται οπωσδήποτε αναισθησία και μια αρκετά μεγάλη τομή στην κοιλιά.

Η καισαρική τομή

Φυσικά, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αναγκαία και σωτήρια για το μωρό ή την μαμά που ενδέχεται να κινδυνεύουν, αλλά όσες βίωσαν αυτή την εμπειρία, δύσκολα θα την ξεχάσουν.

Ο ψυχολόγος Δημήτρης Ι. Πετρούνιας, μέσα από μια ανάρτηση τονίζει ότι οι μαμάδες που γέννησαν με καισαρική τομή πρέπει να είναι περήφανες καθώς είναι πιο δυνατές απ’ όσο νομίζουν.

Η ανάρτηση

«Γνωρίζατε ότι η καισαρική τομή είναι η μόνη χειρουργική επέμβαση όπου ανοίγονται επτά στρώματα ιστού και η μητέρα αναμένεται να σταθεί όρθια περίπου έξι ώρες αργότερα αναλαμβάνοντας την ευθύνη για ένα ακόμη μικρό άτομο.

Αν είσαι μητέρα που γέννησε με καισαρική τομή, είσαι πιο δυνατή από όσο νομίζεις. Να είσαι περήφανη ❤️

Κλείνοντας, να πούμε μπράβο σε όλες τις μανούλες που μπαίνουν στη διαδικασία της γέννας. Με όποιο τρόπο και να γίνει δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι ότι φέρνουν έναν άνθρωπο στον κόσμο.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Διακεκριμένος ψυχολόγος αναλύει: «Τα σημερινά αγόρια δεν γίνονται άντρες και υπάρχουν τρεις λόγοι»

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας: Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη- Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Καρκινοπαθής γέννησε πρόωρα, φροντίζει το μωρό ολομόναχη και κάνει χημειοθεραπείες για να χαρεί το παιδί της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ