συγκινεί-η-σάνεν-ντόχερτι-αφού-επιβί-115671

Συγκινεί η Σάνεν Ντόχερτι: «Αφού επιβίωσα από τον καρκίνο και άλλα πολλά, επιτέλους αποδέχομαι τον εαυτό μου»

Ανάγνωση: 2'

Έτσι, σε μια πρόσφατη ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η 50χρονη πλέον ηθοποιός ξέσπασε για τα εξωπραγματικά και ψεύτικα πρότυπα ομορφιάς των γυναικών που συνεχίζουν να προβάλλονται από τη σόουμπιζ.

Η Σάνεν Ντόχερτι έχει νικήσει πολλές φορές τον καρκίνο και αποδέχεται τον εαυτό της

Πιο συγκεκριμένα, η Σάνεν Ντόχερτι ανήρτησε μία φωτογραφία της, φυσική και χωρίς μακιγιάζ, την οποία συνοδεύει με την εξής λεζάντα: «Απόψε, παρακολουθώντας ταινίες, παρατήρησα ότι με λίγους γυναικείους χαρακτήρες θα μπορούσα να ταυτιστώ. Ξέρετε: γυναίκες χωρίς fillers, χωρίς Botox, χωρίς λίφτινγκ. Γυναίκες που αποδέχτηκαν το πρόσωπό τους και τις εμπειρίες που έχει καταγράψει. Έχω ζήσει. Αγαπώ ό,τι έχω ζήσει και το γεγονός ότι το πρόσωπό μου αντικατοπτρίζει τη ζωή μου. Επιβίωσα από πολλά, και από καρκίνο, και επιτέλους αποδέχομαι τον εαυτό μου. Έχω τελειώσει με τα πρότυπα που προσπαθούν να μας περάσουν τα περιοδικά και το Χόλιγουντ. Θέλω να βλέπω γυναίκες σαν κι εμένα. Γυναίκες σαν κι εμάς».

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη χρονιά, η Σάνεν Ντόχερτι είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο καρκίνος, με τον οποίο είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά το 2015, είχε επιστρέψει στη ζωή της και μάλιστα ήταν στο 4ο στάδιο. «Δε νομίζω ότι το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είναι ένα πολύ πικρό ποτήρι, αλλά πρέπει να το καταπιώ κι αυτό. Σίγουρα υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και λέω “Γιατί σε μένα;” και άλλες που απαντάω μόνη, λέγοντας “Γιατί όχι σε εμένα; Άλλωστε σε ποιον αξίζει κάτι τέτοιο. Σε κανέναν”», κατέληξε η Σάνεν Ντόχερτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ