η-αγκαλιά-του-θανάτoυ-η-τελευταία-συ-148243

“Η αγκαλιά του θανάτoυ”: Η τελευταία συγκλονιστική φωτογραφία των 3 νέων πριν τους παρασύρει το ποτάμι και πνιγούν

Ανάγνωση: 2'

Τρεις φίλοι καταγράφηκαν να αγκαλιάζονται λίγες στιγμές πριν παρασυρθούν από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Ιταλία.

Ιταλια: Η τελευταία συγκλονιστική φωτογραφία των 3 νέων

Δύο γυναίκες και ένας άνδρας, όλοι ηλικίας περίπου 20 ετών, απαθανατίστηκαν στην κάμερα αγκαλιασμένοι καθώς ξαφνικά περικυκλώθηκαν από νερά που ανέβαιναν ραγδαία στην Ιταλία.

Οι τρεις νέοι περπατούσαν κατά μήκος του ποταμού Natisone, κοντά στο Ούντινε, στη βορειοανατολική Ιταλία, το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Όταν η στάθμη του νερού ανέβηκε αιφνίδια, συνειδητοποίησαν ότι είχαν παγιδευτεί και φώναξαν για βοήθεια στους περαστικούς.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροσβέστες και ομάδες διάσωσης, φτάνοντας γρήγορα για να παράσχουν βοήθεια. Επιχείρησαν να σώσουν τους νέους ρίχνοντάς τους ένα σχοινί, αλλά δεν κατάφεραν να το πιάσουν και τελικά παρασύρθηκαν από τα νερά, σύμφωνα με αναφορές. Τα πτώματα των δύο γυναικών εντοπίστηκαν σε δύο ξεχωριστές τοποθεσίες, περίπου ένα χιλιόμετρο πιο κάτω στον ποταμό, την Κυριακή, όπως ανέφερε η εφημερίδα Corriere della Sera.

Σύμφωνα με τις αναφορές, οι γυναίκες αναγνωρίστηκαν ως μια 20χρονη φοιτήτρια και μια 23χρονη από τη Ρουμανία, η οποία είχε πρόσφατα φτάσει στην Ιταλία για να επισκεφτεί τους γονείς της. Ο άνδρας, ηλικίας 25 ετών, φέρεται να είναι ο φίλος της μεγαλύτερης γυναίκας και επίσης Ρουμάνος. Μια τσάντα που ανήκε σε μία από τις γυναίκες, με το κινητό της τηλέφωνο ακόμα μέσα, βρέθηκε από τις ομάδες έρευνας το Σάββατο. Στην επιχείρηση έρευνας συμμετείχαν περισσότεροι από 80 άνθρωποι.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Τραβάει τα βλέμματα όλων” H ωραία Ελένη της Ελληνικής Αστυνομίας

Αρχισε ο κοσμος να ούρλιαζει: Ο NiVo ανέβασε στη σκηνή την κόρη του Δέσποινα και τραγούδησαν μαζί το «Καλημέρα Ελλάδα»

Μεγάλη προσοχή: Τι δεν πρέπει να αφήνουμε ποτέ στο αυτοκίνητο όταν έχει καύσωνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ