θαύμα-που-συγκλονίζει-είδα-μια-γυναί-155741

Θαύμα που συγκλονίζει: «Είδα μια γυναίκα να στέκεται πάνω από τη σύζυγό μου κι είχε στο χέρι της έναν σταυρό»

Ανάγνωση: 2'

Θαύμα της Αγία Ελένης: «Ήμουν δίπλα της στο νοσοκομείο και όπως είχα ξαπλώσει είδα μια γυναίκα που στεκόταν πάνω από τη σύζυγό μου».

Θαύμα: Της Αγία Ελένης

Η Αγία Ελένη, μητέρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου και σημαντική μορφή στην ιστορία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι γνωστή για τα πολλά θαύματα που αποδίδονται στη μεσολάβησή της. Η παραπάνω ιστορία παρουσιάζεται αυτούσια όπως ακριβώς μας κοινοποιήθηκε.

«Η γυναίκα μου έκανε χημειοθεραπείες και πονούσε.

Ήμουν δίπλα της στο νοσοκομείο και όπως είχα ξαπλώσει κοντά της, στο κρεβάτι της, είδα μια γυναίκα που στεκόταν πάνω από τη σύζυγό μου, έχοντας το χέρι της ακουμπισμένο στο κεφάλι της γυναίκας μου και στο άλλο χέρι κρατούσε το σταυρό.

Μόλις τη βλέπω, τρομάζω και τη ρωτάω «ποια είσαι εσύ;», αλλά είχε ήδη εξαφανιστεί . Η γυναίκα μου νόμιζε ότι παραμιλάω από την κούραση, αλλά εγώ δεν ξέχασα ποτέ τη μορφή αυτής της γυναίκας.

Μετά από μερικούς μήνες που αισθάνθηκε καλύτερα η συζυγός μου, γιατί μας είπαν οι γιατροί ότι προλάβαμε τον καρκίνο πριν εξαπλωθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα, πήγαμε στην εκκλησία για να ανάψουμε κερί στην Παναγία.

Εκεί λοιπόν δίπλα από το εικόνισμα της Παναγίας ήταν μια μεγάλη εικόνα της Αγίας Ελένης με τον γιο της Κωνσταντίνο.

Άρχισα να κλαίω γιατί τότε κατάλαβα ότι η Αγία ήταν αυτή που θεράπευσε τη γυναίκα μου και την έφερε και πάλι όρθια κοντά στα παιδιά μας.

Κλαίω γιατί μέχρι τότε ένα κερί άναβα στην Παναγία και δεν έδινα σημασία στους Αγίους. Κι όμως η Αγία Ελένη βοήθησε την οικογένειά μου».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Ποια είσαι εσύ; – Είμαι η έγκυος γυναίκα του»: Τον έπιασε στα πράσα με άλλη στην παραλία και τον ξεφτίλισε στο Tik Tok

Ο «παχύτερος άντρας στην Ελλάδα» που ζύγιζε 310 κιλά, έχασε τα 210 και πλέον μοιάζει εντελώς άλλος άνθρωπος

«Παντρεύτηκα μια απελπισμένη γυναίκα 17 χρόνια μεγαλύτερή μου για να της «φάω» τα λεφτά. Στα 30 μου έχω περιουσία»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ