συγκινητική-ιστορία-μωρό-ενώ-ήταν-σε-κ-65312

Συγκινητική ιστορία: Μωρό ενώ ήταν σε κώμα για 5 μέρες, ξύπνησε, χαμογέλασε διάπλατα και έγινε viral

Ανάγνωση: 3'

Πριν από δύο χρόνια ένα περιστατικό με ένα μωρό ήρθε να μας συγκινήσει. Ένα μωρό έγινε σύμβολο της καλής του τύχης. Ήταν 14 εβδομάδων, όταν ο Μάικλ, γιος της Έμα και του Στιούαρτ, σταμάτησε να αναπνέει και οι νεαροί γονείς άρχισαν μια αγωνιώδη πάλη με τον χρόνο. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το παιδί είχε υποστεί καρδιακή προσβολή εξαιτίας ενός σπάνιου όγκου – ενός ινώματος – που προκαλεί τη φραγή της ροής του αίματος προς την καρδιά. Και για να προστατέψουν τον Μάικλ από περαιτέρω εγκεφαλική ζημιά τον έβαλαν σε ιατρικό κώμα. Πέντε μέρες αργότερα, ο μικρούλης ξύπνησε και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να χαρίσει ένα τεράστιο χαμόγελο στον μπαμπά του.

Μαικλ: Ξύπνησε με χαμόγελο μετά από κώμα και έγινε viral

Κατευθείαν η μητέρα του από τη χαρά της, μοιράστηκε την φωτογραφία που δεν θα ξεχάσει ποτέ στα social media, όπως έγραψε: «Eίναι από εκείνες τις στιγμές που θα φυλάξει στην καρδιά της για πάντα» και συνέχισε λέγοντας: «είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Ο μικρός μας είναι ένα ζωντανό θαύμα και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτόν.»

Τα πράγματα ήταν δυσβάσταχτα. Εκείνη την πολύ δύσκολη ημέρα, ο Μάικλ διέφυγε τον κίνδυνο, αλλά μέχρι να γίνει εντελώς καλά, έπρεπε να ζει μέσα σε ένα εσωτερικό απινιδωτή και έναν βηματοδότη, αφού ο όγκος στο στήθος του παρέμεινε και είναι πολύ μεγάλος για την ηλικία του. Οι γονείς βρέθηκαν, τότε, μπροστά σε δύο επιλογές: την αναμονή για δωρητή καρδιάς ή την επέμβαση που όμως δεν γίνεται πουθενά στη χώρα τους, τη Μεγάλη Βρετανία.

Κάποια στιγμή έμαθαν ότι στο Παιδικό Νοσοκομείο της Βοστώνης, το ποσοστό επιτυχίας σε αντίστοιχες επεμβάσεις καρδιάς είναι 100%. Αμέσως επικοινώνησαν με τους υπεύθυνους. Και αφού εκείνοι επιβεβαίωσαν ότι ο Μάικλ μπορεί να εγχειριστεί εκεί, η Έμα και ο Στιούαρτ ξεκίνησαν μια online εκστρατεία για να μαζέψουν τα χρήματα για το ταξίδι και τη νοσηλεία.

Έχουν συγκεντρώσει με το παραπάνω το απαιτούμενο ποσό – 147.000 δολάρια – και είναι έτοιμοι να δώσουν στον μικρούλη τους την ευκαιρία να έχει μια γερή καρδιά και μια γεμάτη ζωή.

Κλείνοντας, το μωράκι αυτό ήρθε να μας δώσει ελπίδα και πως όλα μπορούν να γίνουν Οι δύσκολες καταστάσεις είναι για να τις αντιμετωπίζουμε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Έμεινε “παγωτό”: Μυκονιάτης έδωσε 1 μπουκάλι νερό και 4€ σε τουρίστα, κι εκείνος του έκανε το καλύτερο δώρο

Συγκινητικές στιγμές στην Καστοριά: Viral ο αστυνομικός που βοήθησε χελωνάκι να περάσει με ασφάλεια τον δρόμο

Τραγωδία στη Θήβα: Νεκρό μωρό 1,5 έτους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ