συγκινητική-ιστορία-γατάκι-ζει-στον-τ-65319

Συγκινητική ιστορία: Γατάκι ζει στον τάφο των αφεντικών του

Ανάγνωση: 1'

Πολλοί λένε πως τα κατοικίδια είναι οι πιο πιστοί φίλοι του ανθρώπου και κάποιοι το αμφισβητούν. Η παρακάτω ιστορία έρχεται, όμως, να το επιβεβαιώσει. Η ιστορία ξετυλίγεται γύρω από ένα γατάκι που ζει στο κοιμητήριο του Παραλίου Άστρους Κυνουρίας και έχει καταφέρει να μας συγκινήσει όλους.

Η συγκινητική ιστορία

Για αυτό το “γατάκι του κυρ Αντώνη” μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο ιερέας της κωμόπολης π. Σταύρος Δελημανώλης. Σύμφωνα με τον ιερέα η γάτα το είχαν υιοθετήσει δύο ηλικιωμένοι Ο “κυρ Αντώνης” και η “κυρα Γιώτα” Ντούρου, οι οποίοι δυστυχώς πέθαναν την Άνοιξη του 2020, με διαφορά ενός μήνα μεταξύ τους. Μάλλον ο ένας δεν άντεξε τον χωρισμό από τον άλλον και ήθελε να τον βρει. Η αγάπη αυτή είναι συγκινητική.

Έτσι, η γάτα δεν βρέθηκε κανένας να το πάρει και έμεινε μόνο. Και για κάποιο χρονικό διάστημα εξαφανίστηκε. Κάποια στιγμή όμως οι άνθρωποι του νεκροταφείου με μεγάλη έκπληξη το είδαν να κάθεται πάνω στο μνήμα τους. Και το αναγνώρισαν. Είχε εγκατασταθεί στο νεκροταφείο όπου πλέον ζει μόνιμα.

Το πολύ ευχάριστο της ιστορίας είναι το ότι η εκκλησία εκεί δεν έδιωξε το ζώο αλλά το φροντίζει. Οι άνθρωποί της το ταΐζουν καθημερινά και έχουν δημιουργήσει και ένα σπιτάκι για να κοιμάται εκεί.

Συνοψίζοντας, βλέπουμε πως η αγάπη των ανθρώπων αλλά και των ζώων είναι μοναδική και δεν ζητά αντάλλαγμα. Η αληθινή αγάπη υπάρχει και μας συγκινεί μέσα από τις ιστορίες που διαβάζουμε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Συγκινητική ιστορία μητέρας: «Δεν είναι εξωγήινος το παιδί μου, είναι μία πραγματική μαχήτρια»

Ηρωίδα η μικρή μπεμπούλα: Έλαβε το δώρο που της έσωσε τη ζωή, μια νέα καρδιά

Ο ορισμός της αληθινής αγάπης: Η γυναίκα του έμεινε «φυτό» και παράτησε τα πάντα για να τη φροντίζει μέρα νύχτα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ