κάνει-το-γύρο-του-διαδικτύου-ξέρω-ότι-68815

Κάνει το γύρο του διαδικτύου: «Ξέρω ότι πολλοί θα με κοροϊδεύουν, που έβγαλα φωτογραφία με τη γιαγιά μου»

Ανάγνωση: 1'

Όλοι μας έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη στις γιαγιάδες και τους παππούδες μας. Είναι γεγονός. Έτσι και συγκεκριμένος άντρας που έβγαλε φωτογραφία με τη γιαγιά του και την ανέβασε στα social media. Η φωτογραφία αυτή κάνει το γύρο του διαδικτύου και ο άντρας δηλώνει ότι η γιαγιά του είναι το πρότυπο του.

Η δημοσίευση

“Ξέρω ότι πολλοί θα με κοροϊδεύουν, που έβγαλα φωτογραφία με τη γιαγιά μου και όχι με την κοπέλα μου. Τη γιαγιά μου όμως την αγαπώ περισσότερο στον κόσμο.. με όλη μου την καρδιά και ψυχή..”

Ακόμα πρόσθεσε: “Είμαι περήφανος που την έχω.. γιατί αντικατέστησε τη μητέρα μου.. που έχασα πολύ νωρίς.. η γιαγιά μου είναι το είδωλο μου!!!Οι γιαγιάδες και οι παππούδες ζουν στην καρδιά μας. Πρέπει να τους προσέχουμε, ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες. Μείνετε στο σπίτι και φροντίστε τους. Είναι ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά.”

Η φωτογραφία

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας είναι δυο φορές μπαμπάδες και μαμάδες έχουν δει πολλά και έχουν ζήσει παραπάνω. Να τους αγαπάτε πολύ και να τους φροντίζετε. Μην τους ξεχνάτε και μην τους παραμελείτε. Έχουν την εμπειρία και την σοφία άλλων εποχών που δεν θα ζήσουμε και θα νιώσουμε ποτέ.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κάνει το γύρο του ίντερνετ: Ελληνίδα γιαγιά παίρνει αγκαλιά την κόρη τουρίστριας στο μετρό για να την ηρεμήσει

Έμεινε “παγωτό”: Μυκονιάτης έδωσε 1 μπουκάλι νερό και 4€ σε τουρίστα, κι εκείνος του έκανε το καλύτερο δώρο

Συγκινητικές στιγμές στην Καστοριά: Viral ο αστυνομικός που βοήθησε χελωνάκι να περάσει με ασφάλεια τον δρόμο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ