πανελλήνιες-2024-οι-πανέμορφες-δίδυμες-σ-154472

Πανελλήνιες 2024: Οι πανέμορφες δίδυμες σε Αμαλιάδα και Θεσσαλονίκη που αρίστευσαν – Πώς τα κατάφεραν

Ανάγνωση: 3'

Δίδυμη… επιτυχία στις Πανελλήνιες 2024 στην Αμαλιάδα, με την οικογένεια Αρβανίτη να είναι «πλημμυρισμένη» από χαρά λόγω της επιτυχίας των δυο κοριτσιών της, της Ασπασίας και της Νίκης-Μελίνας.

Πανελλήνιες 2024: Οι δίδυμες σε Αμαλιάδα και Θεσσαλονίκη που αρίστευσαν

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrisnews, τα δύο κορίτσια γεννήθηκαν μαζί, μεγάλωσαν δίπλα-δίπλα, διάβαζαν παρέα, πήγαιναν μαζί στο ίδιο φροντιστήριο και πέτυχαν μεγάλες βαθμολογίες παρότι πήγαιναν σε ξεχωριστά σχολεία.

Τα τελευταία χρόνια διάβασαν συστηματικά και επιβραβεύτηκαν και με το παραπάνω με τη βαθμολογία τους στις Πανελλήνιες 2024, αποδεικνύοντας πως όλα μπορούν να συμβούν όταν αφοσιώνεσαι στους στόχους σου και λειτουργείς πάντα με πρόγραμμα και συνέπεια.

Τι λένε οι δίδυμες από την Αμαλιάδα που έσκισαν στις Πανελλήνιες

Η Ασπασία, μαθήτρια του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας στον τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας, κατάφερε να πετύχει μια εντυπωσιακή επίδοση με 19.420 μόρια. Για την επιτυχία της δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα και πολύ χαρούμενη που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Χάρη στη δική μου προσπάθεια και τη βοήθεια της οικογένειας μου και των καθηγητών μου, κατάφερα να συγκεντρώσω τα μόρια που ήθελα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η χαρά μου που τη χαρά μου αυτή μπορώ να μοιραστώ με την αδερφή μου, που και αυτή πέτυχε μια εντυπωσιακή επίδοση. Πρώτη μου επιλογή αποτελεί το τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους!».

Από την πλευρά της, η Νίκη-Μελίνα, μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Αμαλιάδας και συγκεκριμένα των Ανθρωπιστικών Σπουδών, χάρη στη συνέπειά της κατάφερε να συγκεντρώσει 18.280 μόρια. Η ίδια ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα. Οι κόποι και η σκληρή δουλειά όλων αυτών των χρόνων και ιδιαίτερα του τελευταίου, ανταμείφθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου παρείχε, καθώς και τους καθηγητές τόσο του σχολείου, όσο και του φροντιστηρίου που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή και μου έδιναν δύναμη. Ιδιαίτερο ευχαριστώ και στην αδερφή μου, που αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί στήριγμά μου σε όλα και μαζί πετύχαμε κάτι μοναδικό. Στόχος μου το τμήμα ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στους επόμενους υποψηφίους!».

Δίδυμη επιτυχία και στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη… δίδυμη ήταν η επιτυχία και για την οικογένεια Παράσχου, αφού οι δίδυμες κόρες, η Ραφαέλα και η Κωνσταντίνα, αρίστευσαν στις Πανελλήνιες 2024 και πέτυχαν τους στόχους τους.

Όπως δήλωσαν στην TV 100 δικαιώθηκαν οι κόποι τους καθώς η Κωνσταντίνα συγκέντρωσε 17. 750 μόρια. «Πέτυχα τον στόχο μου αφού το Βιολογικό Θεσσαλονίκης ήταν η πρώτη μου επιλογή. Στόχευσα και πέτυχα και είμαι πάρα πολλή χαρούμενη γι’ αυτό».

Η δίδυμη αδελφή της, η Ραφαέλα, συγκέντρωσε 19.325 μόρια. Χαμογελώντας για την επιτυχία της λέει «στόχος μου ήταν το Βιολογικό, αλλά τώρα με τα μόρια που συγκεντρώνω δεν ξέρω αν μπορώ να πω όχι στην Ιατρική. Η αλήθεια όμως είναι ότι αφού περνάω Ιατρική Θεσσαλονίκης στη σχολή αυτή θα φοιτήσω».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δίδυμη επιτυχία: Αδελφές από την Ιθάκη αρίστευσαν στις Πανελλήνιες με τον ίδιο βαθμό

«Έγραψα 20 Φυσική, 20 Χημεία, 20 Βιολογία. Δικαίωση!»: Μαθητής από την ακριτική Κάλυμνο μπήκε Ιατρική

«Έγραψα 20 Φυσική, 20 Χημεία, 20 Βιολογία. Δικαίωση!»: Μαθητής από ακριτικό νησί αρίστευσε στις Πανελλήνιες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ