πανελλήνιες-2024-η-γλυκιά-μαντώ-η-πρώτη-τω-154092

Πανελλήνιες 2024: Η γλυκιά Μαντώ η πρώτη των πρώτων στη Λέσβο – «Πλώρη» για τις στρατιωτικές σχολές

Ανάγνωση: 1'

Τις στρατιωτικές σχολές έχει επιλέξει ως στόχο η πρώτη των πρώτων στη Λέσβο μετά τα αποτελέσματα των Πανελληνίων.

Πανελλήνιες 2024: Μαντώ Τζωρτζή Η πρώτη των πρώτων

Πρώτη στις Πανελλαδικές 2024 στη Λέσβο αναδείχθηκε η μαθήτρια του ΓΕΛ Παμφίλων Μαντώ Τζωρτζή, η οποία συγκέντρωσε 19.335 μόρια και περνάει στη σχολή της επιλογής της.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, με βαθμούς 20 στην Οικονομία, 19,9 στην Πληροφορική, 19,8 στα Μαθηματικά και 17 στην Έκθεση, η Μαντώ, που έδωσε για πρώτη φορά πανελλαδικές εξετάσεις, αρίστευσε και «βάζει πλώρη» για τις στρατιωτικές σχολές, όπου ήθελε από μικρή να σπουδάσει.

Το μυστικό της επιτυχία της, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου, ήταν η μεγάλη προσπάθεια και η καλή ψυχολογία και πρόσθεσε «σ’ αυτό με βοήθησαν η οικογένειά μου, οι καθηγητές και οι φίλοι μου. Σε λίγες μέρες θα κάνω διακοπές για να χαλαρώσω και θα προετοιμαστώ για το φθινόπωρο και την νέα μου φοιτητική ζωή».

Η Μαντώ είναι κόρη του Μιχάλη Τζωρτζή και μαζί με την αδερφή της Αμαλία, από πολύ μικρές, βοηθούν σημαντικά στο ελαιοτριβείο και την επιχείρηση της οικογένειας.

Δεύτερος σε επιτυχία στη Λέσβο ο μαθητής του 5ου ΓΕΛ Μυτιλήνης, Νίκος Ευστρατίου που συγκέντρωσε 19.220 μόρια και επιθυμεί να φοιτήσει στο Πολυτεχνείο, και συγκεκριμένα στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δίδυμη επιτυχία: Αδελφές από την Ιθάκη αρίστευσαν στις Πανελλήνιες με τον ίδιο βαθμό

«Έγραψα 20 Φυσική, 20 Χημεία, 20 Βιολογία. Δικαίωση!»: Μαθητής από την ακριτική Κάλυμνο μπήκε Ιατρική

«Έγραψα 20 Φυσική, 20 Χημεία, 20 Βιολογία. Δικαίωση!»: Μαθητής από ακριτικό νησί αρίστευσε στις Πανελλήνιες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ