ποτέ-δεν-είναι-αργά-για-τα-όνειρα-σου-154163

«Ποτέ δεν είναι αργά για τα όνειρα σου»: Αριστούχος μπαμπάς δυο παιδιών, έδωσε πανελλήνιες & σάρωσε με 18.450 μόρια

Ανάγνωση: 2'

«Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα». Αυτό ήταν το μότο του 38χρονου αριστούχου των Πανελληνίων 2024 Μανώλη Βρέζα, πατέρα δυο ανήλικων παιδιών που με 18.450 μόρια κατάφερε να εισαχθεί στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο ΕΛΜΠΕΠΑ Ηρακλείου.

Πανελλήνιες 2024: Αριστούχος μπαμπάς δυο παιδιών

Αποφάσισε να φοιτήσει στο νυχτερινό ΕΠΑΛ και το τελικό αποτέλεσμα τον δικαίωσε και με το παραπάνω.

«Είχα παρακολουθήσει το τμήμα Ηλεκτρολογίας και το Τμήμα Ηλεκτρονικών. Διακαής πόθος μου ήταν να λάβω την άδεια των Συστημάτων Ασφαλείας, κάτι που απαιτείται να έχεις όταν εργάζεσαι σε επιχειρήσεις με συστήματα ασφαλείας. Ένα εφόδιο το οποίο συμβάλλει σε ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Αποτελούσε μεγάλο απωθημένο μου, οπότε και με την παρότρυνση και των καθηγητών μου έλαβα την απόφαση να επιστρέψω στα σχολικά θρανία. Γενικότερα όμως μου αρέσει να διαβάζω και να διευρύνω συνεχώς τις γνώσεις μου» δηλωσε μιλώντας στο neakriti.gr.

Ως πατέρας δυο ανήλικων κοριτσιών, το δύσκολο κομμάτι, όπως είπε ήταν το ότι αναγκάστηκε όλο αυτό το διάστημα να θυσιάσει τον πολύτιμο χρόνο που περνούσε με τα παιδιά του προκειμένου να τους προσφέρει ένα καλύτερο αύριο. Ειδικά εκείνες οι απογευματινές ώρες που εκείνος έπρεπε να αποχωριστεί για κάποιες ώρες την οικογένεια του για να παρακολουθήσει τα μαθήματά του και τα παιδιά του λέγανε: «μπαμπά μην φύγεις», οι στιγμές αυτές ήταν ένα μεγάλο βάρος στην καρδιά. Όμως, όπως είπε «αναγκάζεσαι να θυσιάσεις πάρα πολλά πράγματα όπως στη δική μου περίπτωση την οικογένεια. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα πώς βρήκα την δύναμη να το κάνω όλο αυτό, αλλά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους. Και εμένα και την οικογένειά μου».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δίδυμη επιτυχία: Αδελφές από την Ιθάκη αρίστευσαν στις Πανελλήνιες με τον ίδιο βαθμό

«Έγραψα 20 Φυσική, 20 Χημεία, 20 Βιολογία. Δικαίωση!»: Μαθητής από την ακριτική Κάλυμνο μπήκε Ιατρική

«Έγραψα 20 Φυσική, 20 Χημεία, 20 Βιολογία. Δικαίωση!»: Μαθητής από ακριτικό νησί αρίστευσε στις Πανελλήνιες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ