όλοι-στο-πλευρό-του-κύμα-αλληλεγγύης-σ-142883

Όλοι στο πλευρό του: Κύμα αλληλεγγύης στον Λάκη Γαβαλά μετά την ερώτηση από τους Μοναχούς αν είναι άντρας ή γυναίκα

Ανάγνωση: 2'

Ένα κύμα συμπαράστασης έχει δημιουργήθει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την σεξιστική συμπεριφορά που δέχτηκε ο σχεδιαστής.

Λάκης Γαβαλάς: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν μάσησε ως συνήθως όταν ήρθε αντιμέτωπος με την σεξιστική/ομοφοβική συμπεριφορά ενός μοναχού στο αεροδρόμιο. Μάρτυρας στο επεισόδιο ήταν και ο Γιώργος Τσαλίκης που ταξίδευε μαζί με τον σχεδιαστή για επαγγελματικούς λόγους.

Από εκείνη την ώρα ένα κύμα συμπαράστασης στον Λάκη Γαβαλά έχει κατακλύσει τα social media.

Τρεις μοναχοί έτρωγαν στο lounge της business class στο αεροδρόμιο και όταν είδαν τον Λάκη Γαβαλά τον ρώτησαν: «Τι είσαι; Γυναίκα ή άντρας;» με τον σχεδιαστή να τους απαντά: «Εσύ τι είσαι; Είσαι πνευματικός; Πιστεύεις στον Θεό;». «Μοναχός είμαι» του απάντησε ο μοναχός. «Και μοναχός θα μείνεις» συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Είσαι Έλληνας;» πρόσθεσε ο ιερέας. «Εσένα τι σε νοιάζει τι είμαι; Ληξιαρχείο είσαι;» του απάντησε και πρόσθεσε ο μοναχός: «Άνθρωπος, γυναίκα, τι είσαι;».

Ο σχεδιαστής εκνευρισμένος του είπε: «Εσύ δεν είσαι γέροντας, είσαι ένας ηλίθιος άνθρωπος και θα βγεις και στην τηλεόραση σε λίγο».

Λάκης Γαβαλάς: Κύμα συμπαράστασης στον σχεδιαστή

Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε στην ανάρτησή του: «Η βαθιά μου πίστη στο Θεό με έχει σώσει από μικρό παιδί. Κάνω ομολογία πίστεως χωρίς κανένα φόβο γιατί η παρουσία Του είναι ολοζώντανη στη ζωή μου. Αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια μου σίγουρα δεν είναι κάτι που ο Θεός που είναι αγάπη θα ήθελε από τους εκπροσώπους του εδώ στη γη. Λυπηρό. Το 2024 στο business lounge της Aegean στη Θεσσαλονίκη ο εξευτελισμός ενός συνανθρώπου μας που απλά πήγε να ταξιδέψει για να πάει στη δουλειά του. Και μετά μέσα στο αεροπλάνο οι “κύριοι” καθήμενοι στη business τον υποδέχτηκαν με ακόμα χειρότερους χαρακτηρισμούς λέγοντας του δυνατά μπαίνοντας “είσαι π@@@της” Πόσο λυπηρό».

Τα περισσότερα σχόλια στην ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη είναι σχόλια συμπαράστασης στον Λάκη Γαβαλά αλλά και σοκ βλέποντας την συμπεριφορά ανθρώπων που έχουν ενδυθεί το ράσο.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Υποκλίθηκε όλο το διαδίκτυο: Ο Λάκης Γαβαλάς, χορεύει λεβέντικο ζεϊμπέκικο στο «Σπίτι με το Mega» και αποθεώνεται

«Και στα ψηλά και στα χαμηλά παραμένει άρχοντας»: Η Έλενα Ακρίτα αποθεώνει τον Λάκη Γαβαλά – Η απάντηση του

Λάκης Γαβαλάς: «Η Σοφία Χατζηπαντελή το παίζει Φρίντα Κάλο, αλλά είναι η Φρύδια Κάλο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ