λάκης-γαβαλάς-δεν-παντρεύομαι-μέχρι-130406

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν παντρεύομαι, μέχρι να επιτραπεί ο θρησκευτικός γάμος και στα ομόφυλα ζευγάρια»

Ανάγνωση: 2'

Ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξή του στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», μίλησε για το νομοσχέδιο γάμου και τεκνοθεσίας από τα ομόφυλα ζευγάρια.

-Τι σας έκανε να γυρίσετε στον τόπο του εγκλήματος (σ.σ. My Style Rocks);

Η αλήθεια είναι ότι δεν χωρούσαν στο σπίτι μου άλλα ρούχα, είχα 90 εμφανίσεις και για αυτόν τον λόγο δέχθηκα. Πείστηκα από πάρα πολλά πράγματα για να έρθω στην συγκεκριμένη εκπομπή, γιατί έτσι και αλλιώς δεν είναι θέμα του καναλιού, είναι θέμα του εμένα για το πόσο μπορώ να αξιολογηθώ. Πειράματα κάνουμε, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Θέλουμε να κάνουμε μία εκπομπή που θα είναι υπόδειγμα.

-Τελικά υπήρχε beef με την κα Καραβάτου;

Είστε καλά; Της το λέω και σήμερα. Λέω «αγάπη μου εσύ είσαι μία. Πρέπει να κάτσουμε σε ένα πάνελ, να λέμε τι, πως για κοινωνικά θέματα». Την θεωρώ μία πολύ μορφωμένη κοπέλα.

-Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Η άποψή σας;

Θα βάλω τώρα στις αγγελίες ότι παντρεύομαι, να δω αν θα βρω κάποιον να με παντρευτεί. Τι να κάνω για να κάνω μία τελετή. Αν και είναι πολιτικός ο γάμος ε, δεν είναι θρησκευτικός; Μπορεί να πάω στον θρησκευτικό εγώ μετά, άσε με τώρα για τον πολιτικό.

-Είστε υπέρ του γάμου;

Υπέρ του γάμου είμαι, δεν είμαι υπέρ της παρένθετης μητέρας. Το έχω πει από την αρχή αν και εγώ είμαι παλιακός. Δεν χρειάζεται να κοιτούν εμένα. Είμαι 72 χρονών άνθρωπος, αν μου πείτε αύριο ότι έχω τον καλύτερο γαμπρό να σε παντρέψω και να κάνουμε μία υπέροχη οικογένεια, πάλι δεν γίνεται. Πως θα γίνει δηλαδή στα 82 – 85 να έχω ένα παιδί 10 χρονών, πως να το νταντεύω; Δεν γίνεται.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κόλαφος ο Λάκης Γαβαλάς: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να σταματήσει να πηγαίνει σε κάθε παιδική χαρά…»

Απολαυστικός ο Λάκης Γαβαλάς: «Έχω πέσει στα πατώματα μόνο από τακούνια ψηλά, όχι από έρωτα»

Υποκλίθηκε όλο το διαδίκτυο: Ο Λάκης Γαβαλάς, χορεύει λεβέντικο ζεϊμπέκικο στο «Σπίτι με το Mega» και αποθεώνεται

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ