κατάθεση-ψυχής-από-γαβαλά-δεν-είμαι-γ-141611

Κατάθεση ψυχής από Γαβαλά: «Δεν είμαι γονιός αλλά αν ήμουν, θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο παιδί»

Ανάγνωση: 2'

Η Νικολίνα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το σημερινό της λουκ στο «My Style Rocks».

Λάκης Γαβαλάς: Με συγκινείς με αυτές τις εμφανίσεις να ξέρεις

Οι παίκτριες κλήθηκαν να επιλέξουν ένα διάσημο πρόσωπο και να παρουσιάσουν ένα σύνολο για το κόκκινο χαλί, που να παραπέμπει σε αυτό.

Η Νικολίνα εμπνεύστηκε από την τραγουδίστρια Grimes και το εκκεντρικό της στυλ κι έφερε μια εικόνα που εντυπωσίασε την επιτροπή, αλλά κυρίως, τον Λάκη Γαβαλά, που τη βαθμολόγησε με 5.

Όσα ανέφερε

«Λοιπόν, δεν ξέρω αν πρέπει ένας έξτρα θόρυβος θα πρέπει να υπάρχει σε αυτό το πλατό, αλλά… ένα χειροκρότημα! Δεν θέλω να κουφάνω κανέναν, αλλά εσύ κούφανες αυτούς που σε αμφισβητούν, δείχνοντας πως μπορείς να φέρεις μεγάλες εικόνες», της είπε αρχικά.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μου αρέσει που σέβεσαι ανθρώπους που κάνουν μοναδικές δουλειές. Αυτό σε βοηθάει να μιλήσεις για την δική σου κατάσταση στον κόσμο και στην κοινωνία και χαίρομαι πάρα πολύ. Αντί να υπάρξει ένας μάγκας που βγάζει το χέρι από το αμάξι και λέει “ρε εγώ είμαι ο τάδε”, εσύ έρχεσαι εδώ ντελικάτη να πεις “είμαι αυτό που είμαι, αλλά έχω κλάση, έχω attitude”. Το εσώρουχό σου δεν θα μου αλλοιώσει την εικόνα, γιατί την εικόνα αυτή τη βλέπεις ολοκληρωμένη».

«Με συγκινείς με αυτές τις εμφανίσεις να ξέρεις», είπε αργότερα, ο Λάκης Γαβαλάς, συγκινώντας τη Νικολίνα, η οποία αμέσως ξέσπασε σε κλάματα. «Σου αξίζει», πρόσθεσε στη συνέχεια ο σχεδιαστής.

Τέλος, είπε: «Δεν είμαι γονιός, αλλά αν ήμουν, θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο παιδί. Είμαι ευτυχισμένος που έχω ερεθίσματα, που με κάνουν να αισθάνομαι έτσι».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κόλαφος ο Λάκης Γαβαλάς: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να σταματήσει να πηγαίνει σε κάθε παιδική χαρά…»

Απολαυστικός ο Λάκης Γαβαλάς: «Έχω πέσει στα πατώματα μόνο από τακούνια ψηλά, όχι από έρωτα»

Υποκλίθηκε όλο το διαδίκτυο: Ο Λάκης Γαβαλάς, χορεύει λεβέντικο ζεϊμπέκικο στο «Σπίτι με το Mega» και αποθεώνεται

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ