μου-ζήτησε-να-κάνουμε-μια-τελευταία-69833

“Μου ζήτησε να κάνουμε μια τελευταία βόλτα μαζί”: Συγκλονίζει η Βάνα Μπάρμπα στο αντίο της στον Θεόδωρο Πάγκαλο

Ανάγνωση: 2'

Από την ζωή έφυγε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε ηλικία 85 ετών, αφήνοντας πίσω του μια μεγάλη απώλεια. Ο πρώην πολιτικός, διατηρούσε στενή φιλία με την αγαπημένη Βάνα και μάλιστα όπως εξομολογείται η ίδια τελευταία δεν ήταν καθόλου καλά.

Η συγκινητική ανάρτηση

«Δεν ήταν καθόλου καλά με την υγεία του το τελευταίο διάστημα. Η τελευταία μας συνάντηση ήταν όταν μου ζήτησε πριν από λίγους μήνες να πάμε να παρακολουθήσουμε μαζί το πρόγραμμα ενός αγαπημένου τραγουδιστή και βγήκαμε οι δυο μας. Αυτή ήταν η τελευταία μου συνάντηση με τον Θεόδωρο Πάγκαλο.Ήταν μοναχικός άνθρωπος, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Εκείνος μου ζήτησε να κάνουμε αυτή την έξοδο και να απολαύσουμε μαζί τον τραγουδιστή που παρεμπιπτόντως κι εκείνος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή», αναφέρει η Βάνα Μπάρπα.Και καταλήγει: «Είναι μια μεγάλη απώλεια για τον πολιτικό κόσμο της χώρας, Αυτή η προσωπικότητα έχει γράψει τη δική της ιστορία. Θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη και σεβασμό».

«Ο θάνατός του προκάλεσε στεναχώρια σε πολύ κόσμο, ειδικά στον κόσμο που τον γνώριζε προσωπικά, σε αυτή την κατηγορία ανήκω κι εγώ. Ήταν αναμφισβήτητα μια εμβληματική προσωπικότητα, ένας άνθρωπος που μίλαγε πάντα έξω από τα δόντια και για τον λόγο αυτό, πολλές φορές γινόταν αντιπαθής», αναφέρει αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Για μένα ήταν πολύ οξυδερκής άνθρωπος. Με τον Θεόδωρο Πάγκαλο γνωριστήκαμε όταν ήμουν σε αρκετά νεανική ηλικία, μέσα από την ενασχόλησή μου με τα κοινά. Αργότερα τον γνώρισα και καλύτερα μέσα από το ΠΑΣΟΚ. Με το φευγιό του κλείνει ένας κύκλος πολύτιμος. Εύχομαι και οι νέοι πολιτικοί να μην τον ξεχάσουν, αλλά και να πάρουν όλα τα καλά στοιχεία της προσωπικότητάς του», δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα.

Δείτε την ανάρτηση

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σάλος με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Χτίζει υπόγειο καταφύγιο και «προειδοποιεί» για το τέλος του κόσμου

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν καταλαβαίνω τις υπερβολές, οι Ολυμπιακοί θα σεβαστούν το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας»

Ρώτησαν την Τούνη που βρίσκει λεφτά για ταξίδια και με 4 λέξεις τους έβαλε όλους στη θέση τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ