αν-δεν-ξέρει-ποιος-είμαι-ας-ρωτήσει-έν-70349

«Αν δεν ξέρει ποιος είμαι, ας ρωτήσει ένα 3χρονο παιδί»: Η ατάκα του Σεφερλή για τον Λάκη Λαζόπουλο

Ανάγνωση: 1'

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν ο Μάρκος Σεφερλής. Ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τους Γιάννη Κακλέα και Λάκη Λαζόπουλο.

Όσα αποκάλυψε

«Βγαίνω να απαντήσω σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν επιτρέπεται με το ταλέντο και την ευφυΐα που έχουν να κάνουν τέτοιες δηλώσεις. Όπως είναι ο Γιάννης Κακλέας. Δεν ήταν δήλωση αυτή, ότι “θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το βαθύ λαρύγγι στο θέατρο παρά τον Σεφερλή’. Κι εκεί του απάντησα ότι αν αισθάνεται περήφανος με αυτό, ας το κάνει» είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής για τον Γιάννη Κακλέα.

«Κι επειδή μου ζήτησε συγγνώμη μέσω τρίτου προσώπου και συγκεκριμένα μέσω του Σπύρου Μπιμπίλα, σας λέω και το όνομα, είπα ότι προτιμώ τη συγγνώμη να μου τη ζητήσει δημόσια ο ίδιος, όπως έκανε και τη δήλωση» συμπλήρωσε.

Οσον αφορά τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε:

«Αν δεν ξέρει ποιος είναι ο Σεφερλής και τι κάνει 32 χρόνια, με δύο θέατρα, τα μεγαλύτερα της χώρας, δικά του, με παραστάσεις χειμώνα καλοκαίρι, με εκπομπές στην τηλεόραση, show, σειρές, ας ρωτήσει ένα μικρό παιδί τριών χρονών να του απαντήσει τι κάνει ο Σεφερλής. Τον κόσμο να γελάει, αυτό κάνει ο Σεφερλής».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι πάρα πολύ πονηρός» Η τελευταία συνέντευξη- Προκαλέσε αλυσιδωτές αντιδράσεις

Δύσκολες ώρες για τον Λάκης Λαζόπουλος: Εκτάκτως στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

Πυρ και Μανία η Μίνα Ορφανού: «Με ενοχλεί που ο Σεφερλής ντύνεται γυναίκα, με προσβάλλει»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ