ντίνος-αυγουστίδης-οι-αμέτρητες-μετα-64302

Ντίνος Αυγουστίδης: Οι αμέτρητες μεταγλωττίσεις, ο γάμος με την Μαρία Τζομπανάκη, η δεύτερη οικογένεια και η αδημοσίευτη φωτογραφία

Ανάγνωση: 2'

Ντίνος Αυγουστίδης:  Ο Ντίνος Αυγουστίδης είναι ένας ηθοποιός με πλούσιο βιογραφικό και ρόλου που έχει ερμηνεύσει πολλά χρόνια στο θέατρο αλλά και τη τηλεοράση. Είναι ο πατέρας του Ορφέα Αυγουστίδη και η πρώην σύζυγος η Μαρία Τζομπανάκη. Ο Ντίνος Αυγουστίδης είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς τους και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Ντίνος Αυγουστίδης:Η λαμπερή καριέρα

Ο Ντίνος Αυγουστίδης δεν έχει υπηρετήσει μόνο το θέατρο και τη τηλεόραση αλλά έχει επίσης χτίσει μια λαμπρή πορεία στις μεταγλωττίσεις παιδικών προγραμμάτων. Για αρκετά χρόνια, ο ηθοποιός έδινε τη φωνή του σε χαρακτήρες των σειρών κινουμένων σχεδίων «Ντένις, ο τρομερός», «Τα Αρκουδάκια της Αγάπης», «Οι ιππότες της ασφάλτου», «Μάγια η Μέλισσα» και άλλα.

Ντίνος Αυγουστίδης: Ο μεγάλος έρωτας με την Μαρία Τζομπανάκη

Ο Ντίνος Αυγουστίδης υπήρξε παντρεμένος από το 1985 έως το 1998 με τη Μαρία Τζομπανάκη έχοντας κρατήσει αγαστές σχέσεις λόγω της δικής τους στάσης ζωής και αξιοπρέπειας αλλά και του μονάκριβου γιου τους Ορφέα Αυγουστίδη. Το ειδύλλιο άρχισε στη Λέσβο, στα γυρίσματα της σειράς «Το γυμνό κορίτσι».

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ντίνος Αυγουστίδης ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, όταν 36χρονος σήμερα ο γιος τους, Ορφέας, πήγαινε ακόμη στο γυμνάσιο. Το ζευγάρι χώρισε το 1998, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις ακόμη και σήμερα. Τα τελευταία χρόνια, ο ηθοποιός και η νυν σύντροφός του έχουν υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, την αξιολάτρευτη Αλκυόνη, με την οποία ο Ντίνος Αυγουστίδης εθεάθη πρόσφατα να παίζει σε πάρκο στο κέντρο της Αθήνας.

Ντίνος Αυγουστίδης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο του

Με αφορμή το γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη βγήκε στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία από το γάμο των γονιών του, των Τζομπανάκη – Αυγουστίδη.

Ο Ντίνος Αυγουστίδης είναι ένας αγαπητός σε όλους ηθοποιός που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σασμός spoiler: Η Μαρία Τζομπανάκη «έδωσε» το μεγάλο φινάλε της σειράς

Μαρία Τζομπανάκη: «Με τα αγόρια μου… τέλειωσε ο Σασμός μας, μα δεν τελειώνει η αγάπη»

“Αυτή είναι 68 και αυτος…” Μαρία Τζομπανάκη: Αυτός είναι ο γοητευτικός και νεότερος σύζυγός της – «Δε θα μπορούσα με άντρα μεγαλύτερο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ