νίκος-μάνεσης-το-διαζύγιο-σε-10-μέρες-τα-63601

Νίκος Μάνεσης: Το διαζύγιο σε 10 μέρες, τα δύσκολα πρώτα χρόνια, η ευχή για τα παιδιά του και η δουλειά ως υδραυλικός

Ανάγνωση: 7'

Νίκος Μάνεσης: Ο Νίκος Μάνεσης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς δημοσιογράφους, ειδησεογράφους και παρουσιαστής ειδήσεων. Ο κόσμος απολαμβάνει να τον ακούει και βλέπει, καθώς είναι μία ευχάριστη φυσιογνωμία, ένας έξυπνος άνθρωπος που αγαπά αυτό που κάνει, φαίνεται, και ενημερώνει πάντα τον κόσμο απροκάλυπτα. Κάθε Σάββατο και Κυριακή τα πρωινά το ελληνικό κοινό ενημερώνεται από την εκπομπή του όχι μόνο για τις εξελίξεις στα πιο σημαντικά θέματα, αλλά υπάρχει και ένα μικρό ψυχαγωγικό μέρος της εκπομπής που το κάνει να ξεχωρίζει. Ο Νίκος Μάνεσης εκτός από πετυχημένος δημοσιογράφος είναι επίσης και ένας στοργικός πατέρας και σύζηγος, καθώς αναφέρεται συχνά στην αδυναμία που έχει για την οικογένειά του.

Νίκος Μάνεσης: Το ξεκίνημα της καριέρας του

Ο Νίκος Μάνεσης “τρέχει” μία από τις πιο ενήμερες και ειδησεογραφικά πρώτες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση και ενημέρωση. Εκπέμπει από την πετυχημένη εκπομπή του, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» μαζί με την ομάδα του και το αποτέλεσμα είναι πάντοτε απολαυστικό, ενώ παρουσιάζει και το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Εκτός από πετυχημένος επαγγελματίας είναι και ένας υπέροχος οικογενειάρχης παντρεμένος με την δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Νίκος Μάνεσης: Το “ψυχικό τραύμα” από τον πρώτο γάμο

Μόλις δέκα μέρες είχε κρατήσει ο πρώτος γάμος του γνωστού δημοσιογράφου και ούτε που τον θυμάται ο περισσότερος κόσμος! Ήταν με την γνωστή τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα, η οποία είχε γνωριστεί με τον Νίκο Μάνεση μέσω του αδερφού της τραγουδίστριας όπως αναφέρουν πληροφορίες. Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος που τους οδήγησε πολύ σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας. Η κίνηση του γάμου για τον Νίκο Μάνεση και την Φωτεινή Δάρρα δεν ήταν θα έλεγε κανείς αρκετά συνειδητή, καθώς και οι δύο μετάνιωσαν τη βεβιασμένη αυτή κίνηση.

Αφότου χώρισαν , τράβηξαν χωριστούς δρόμους στη ζωή και εκείνος δεν μιλάει συχνά για αυτό. Σε μια παλιά συνέντευξή του ο Νίκος Μάνεσης είχε ερωτηθεί από την Ναταλία Γερμανού για τον γάμο του με την Φωτεινή Δάρρα με τον ίδιο να απαντά: «Τι σημασία έχει αυτό; Όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας. Καλά καλά ούτε εγώ δεν το ήξερα, αλλά προέκυψε. Εγώ τα προσωπικά μου δεν τα λέω ποτέ, δεν τα συζητώ.»

Νίκος Μάνεσης: Η κρύφη ελπίδα που έχει για τα παιδιά του

Ο Νίκος Μάνεσης φαίνεται ότι έχει προσπαθήσει πολύ και έχει διασχίσει έναν δύσκολο δρόμο προκειμένου να καταφέρει στην επιτυχία του σήμερα. Αυτός είναι και ο λόγος που, όπως ο ίδιος έχει πει σε συνέντευξή του, δεν θα ήθελενα δει τα παιδιά του στον χώρο των ΜΜΕ.  «Τη δική μου την ευχή δεν θα την έχουν. Αν θέλουν να γίνουν δημοσιογράφοι, θα βοηθήσω όσο μπορώ, αλλά εύχομαι να μην γίνουν. Γιατί είναι σκληρή δουλειά, κακά αμειβομένη».Ο δημοσιογράφος έχει δηλώσει επίσης πως τα παιδιά του δε παρακολουθούν την εκπομπή του και επιπλέον: «με αντιμετωπίζουν σαν να είμαι ένας υδραυλικός. Δεν νιώθουν το δέος “α ο μπαμπάς είναι στην τηλεόραση”».

Ο Νίκος Μάνεσης με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά και είναι πολυάσχολος λόγω της εκπομπής του και του δελτίου ειδήσεων όμως μόλις καταφέρνει να ξεκλέβει λίγες ώρες, τις περνάει με τα παιδιά του και την πολύ γλυκιά σύζυγό του!

Νίκος Μάνεσης: Το πάθος που δεν παραμένει κρυφό

To 2013 o Νίκος Μάνεσης ξεκίνησε μία εκπομπή στην οποία ταξίδευε κάθε εβδομάδα πράγμα που του φάνηκε αρκετά κοπιαστικό μετά από καιρό, όσο κι αν αγαπούσε τα ταξίδια. Το “60′ Ελλάδα”. Κάθε εβδομάδα ταξίδευε σε κάποια γωνιά της χώρας μας και αναδείκνυε με τον δικό του τρόπο τις ομορφιές του εκάστοτε τόπου και τις μοναδικές ιστορίες των ανθρώπων του.

Με την εκπομπή αυτή που είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, ο Νίκος Μάνεσης πραγματοποίησε μία από τις μεγαλύτερες αγάπες του, τα ταξίδια και γνώρισε ξεχωριστούς τόπους της Ελλάδας. Ωστόσο, ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι ένας από τους λόγους που αποφάσισε να σταματήσει την εκπομπή ήταν κάποια προβλήματα με το κανάλι αλλά και το μεγάλο φόρτο εργασίας.

Νίκος Μάνεσης: Ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε τα ταξίδια

“Ένας από τους λόγους που σταμάτησα το «60′ Ελλάδα» ήταν ότι δεν μπορούσα να αλλάζω μέρες, να αλλάζω ώρες, να ανακατεύουμε την τράπουλα και να τη βάζουμε την εκπομπή όπου βολεύει για να κλείσουν τρύπες προγράμματος. Αυτός ήταν ο ένας λόγος. Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι κάποια στιγμή σωματικά πόσο να αντέξω! Εγώ 5 χρόνια ταξίδευα, έκανα ραδιόφωνο, κι έκανα και δελτίο ειδήσεων. Έφευγα τη Δευτέρα, επέστρεφα Τετάρτη, ταυτόχρονα έβλεπα το υλικό, έμπαινα να μοντάρω, έκανα ραδιόφωνο και έκανα δελτίο ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα. Εσείς πόσο καιρό θα αντέχατε χωρίς να πάρετε ένα ρεπό; Το αντιλαμβάνεστε. 50% ήταν η σωματική κούραση και 50% το γεγονός ότι δεν το θεωρώ σωστό η εκπομπή να αλλάζει μέρα,να αλλάζει ώρα, και τελικά να αιφνιδιάζεται διαρκώς ο τηλεθεατής.

Αυτή ήταν η άποψή μου κι έτσι αντέδρασα. Το κανάλι επικρότησε την άποψή μου διότι μου ανανέωσε το συμβόλαιο. Ο διευθύνων σύμβουλος και οι παρατρεχάμενοί του που ασχολούνταν με αυτά, δεν είναι πια στο κανάλι οι περισσότεροι απ’ αυτούς. Άρα, απεδείχθη ότι στο κομμάτι το δικό μου είχα δίκιο. Έχω πει σε συνεντεύξεις: τηλεόραση πρέπει να κάνουν αυτοί που ξέρουν από τηλεόραση. Υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν από τηλεόραση και ασκούν διοίκηση. Είναι πάρα πολλοί και τους ξέρετε. Το να κάνεις τηλεόραση προϋποθέτει γνώσεις, χωρίς γνώσεις του αντικειμένου δεν μπορείς να ασχοληθείς με αυτό το σπορ. Ζημιά θα κάνεις τεράστια και θα χάσει ο εργοδότης λεφτά, πολλά λεφτά!”, έχει πει σε συνέντευξή στο στο Tvnea.

Ο Νίκος Μάνεσης θα παραμείνε ένας πολύ αγαπημένος δημοσιογράφος που κάθε φορά που θα έχει “στον αέρα” μία εκπομπή, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα καθηλώνει.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σχέση αγάπης-μίσους για Μάνεση και Λιάγκα: «Δεν τον εκτιμώ καθόλου, αλλά είναι πιο έξυπνος από μένα» (video)

Ο Νίκος Μάνεσης κατακεραuνώνει την Μαρίνα Σάττι: «Εκτεθήκαμε, αν νυστάζεις, πήγαινε στο ξενοδοχείο»

«Κεραμίδα» για Νίκο Μάνεση και Φαίη Μαυραγάνη – Δύσκολες στιγμές για το ζευγάρι μετά τα νέα που έμαθε νωρίς το πρωί

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ