χρήστος-ευθυμίου-ο-χαζός-ξάδερφος-τ-67596

Χρήστος Ευθυμίου: Ο “χαζός” ξάδερφος του “Κωνσταντίνου και Ελένης”, η μάχη με τον καρκίνο και το ξαφνικό του τέλος

Ανάγνωση: 3'

Ο Χρήστος Ευθυμίου ήταν ένας αγαπητός Έλληνας ηθοποιός με μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση. Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ο Χρήστος Ευθυμίου έχει εντυπωσιάσει τόσο τους κριτικούς όσο και το κοινό με τις ερμηνείες του σε διάφορους ρόλους. Με τον αυθεντικό του τρόπο και το χαρισματικό του ταλέντο, ο Χρήστος Ευθυμίου έχει κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη του κοινού, καθώς και αρκετών διακρίσεων για τις ερμηνείες του. Με την πολυσυλλεκτικότητά του και το ευρύ φάσμα των ρόλων που έχει παίξει, ο Χρήστος Ευθυμίου έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο επιδραστικούς και δημοφιλείς ηθοποιούς της σύγχρονης ελληνικής κουλτούρας. Ήταν ένας ηθοποιός που έχει συνδεθεί στο μυαλό μας με του “χαζούς” ρόλους. Πιο συγκεκριμένα,οι νέοι θα τον θυμούνται από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”στον ρόλο του τρελού ζωγράφου. Το επεισόδιο αυτό είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία και μία του μόνο εμφάνιση ήταν αρκετή για να τον αναγνωρίζουμε μέχρι σήμερα στις φωτογραφίες.

Χρήστος Ευθυμίου: Η τηλεόραση

Αρχικά, ο Χρήστος Ευθυμίου έχει παίξει σε πολλές ελληνικές σειρές με μεγάλη επιτυχία, όπως «Ο κακός βεζύρης», «Το κόκκινο δωμάτιο», αλλά και στις ταινίες «Safe Sex», «Ριζότο» και «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο». Τα τελευταία χρόνια οι τηλεοπτικές εμφανίσεις τού συμπαθούς ηθοποιού είχαν περιορισθεί σε μικρούς ρόλους λ.χ. στο «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» λόγω της κατάστασης της υγείας του.

Επίσης, ο Χρήστος Ευθυμίου έκανε την δική του πορεία και στο θεατρικό σανίδι από την “Πορνογραφία” του Μάνου Χατζιδάκι, την “Οπερα της Πεντάρας” σε σκηνοθεσία Ζυλ Ντασέν και τη “Λυσιστράτη” με τον Λάκη Λαζόπουλο έως το “Ενα Καπέλο από Ψάθα Ιταλίας” του Λαμπίς πλάι στον Χάρη Ρώμα, που υπήρξε και η τελευταία εμφάνισή του στη σκηνή, στο Θέατρο Τζένη Καρέζη.

Χρήστος Ευθυμίου: Η αιτία θανάτου

Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε σε ηλικία μόλις 54 ετών από ανακοπή καρδιάς, που ήρθε ως συνέπεια της εξασθένησης της υγείας του έπειτα από τριετή μάχη με τον καρκίνο. Πάλεψε για ένα μικρό χρονικό διάστημα όμως τελικά η καρδιά του τον πρόδωσε, εξέπνευσε και βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους του. Ο Χρήστος Ευθυμίου είχε βγει από το σπίτι του να αγοράσει γλυκά και επιστρέφοντας τον βρήκε ο θάνατος. Η κηδεία του έγινε το 2008 στις 10.30 π.μ. από το παρεκκλήσι του Αγίου Λαζάρου στο Α΄ Νεκροταφείο.

Πρόκειται, λοιπόν, για έναν καταξιωμένο ηθοποιό που κατάφερε να χαρίσει γέλιο σε πολύ κόσμο. Ήταν ευγενικός και ταλαντούχος και όλοι τον θυμόμαστε από τους ρόλους του.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μικρή Εβίτα: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 27 της. Από τα 18 μου και κάνω μία δουλεια

Τα πρόσωπα της χρονιάς στην ελληνική τηλεόραση – Συγκiνησαν, ξάφνıασαν και κέρδıσαν τις εντυπώσεıς

«Της είπε όχι γι’ αυτόν τον λόγο»: Η καλλονή ηθοποιός που «έκοψε» ο Γιάννης Μπέζος στις οντισιόν για το «Εκείνες κι Εγώ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ