άρης-τσάπης-ο-θανάσης-από-το-ευτυχ-64480

Άρης Τσάπης: Ο “Θανάσης” από το “Ευτυχισμένοι Μαζί”,ο ερχομός από την Αλβανία,ο πρώτος έρωτας με την Ειρήνη και το παιδί τους

Ανάγνωση: 6'

Αρης Τσάπης: Τον τελευταίο καιρό επανήλθε στο προσκήνιο μέσα από τις αναρτήσεις του στα προσωπικά του social media, όταν απευθύνθηκε στον κόσμο για να ξεκαθαρίσει πως πρόκειται για έναν φιλότιμο νέο που μπορεί κάποια χρόνια της παιδικής και εφηβικής του ηλικίας να τα πέρασε κάτω και από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως αν πρέπει να επιβιώσει εκείνος και η οικογένειά του, τότε δεν ντρέπεται να κάνει μια δουειά που κάνουν και άλλοι πολλοί συνομήλικοί του, όπως αυτή του σερβιτόρου.

Άρης Τσάπης: Η έναρξη της καριέρας του

Αυτό το αφιέρωμα αφορά φυσικά τον μεσαίο γιο του Γιάννη Μπέζου στην τηλεοπτική κωμική σειρά του MEGA “Ευτυχισμένοι Μαζί”, τον “Θανάση” ή “Θανασάκη”, όπως τον θυμούνται οι περισσότεροι. Παρόλα αυτά στην πραγματική ζωή ονομάζεται Άρης Τσάπης, κατάγεται από την Αλβανία και γεννήθηκε το 1994, που σημαίνει ότι σήμερα είναι 29 χρονών. Ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική ήδη από το 2006, όταν συμμετείχε στην ελληνο-ιταλική ταινία εποχής «Uranya» μαζί με την Μαρία Γκράτσια Κουτσινότα, για την οποία υπήρξε υποψήφιος με βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Άρης Τσάπης: “Είχα βγάλει πολύ καλά λεφτά από το ‘Ευτυχισμένοι Μαζί'”

Μετά τη σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί”, ο ηθοποιός συνέχισε να ασχολείται με την υπκοκριτική. Ο ίδιος είχε αναφέρει σχετικά με την γνωστή σειρά: “Πληρωνόμουν στο ‘Ευτυχισμένοι Μαζί’. Θυμάμαι πως πήγαινε με το γύρισμα, αλλά δε θυμάμαι πόσα ακριβώς ήταν τα λεφτά. Θυμάμαι όμως πως είχα βγάλει πολύ καλά λεφτά από το ‘Ευτυχισμένοι Μαζί’. Τα λεφτά έμπαιναν σε έναν λογαριασμό που είχα μαζί με τον πατέρα μου”.

Συνεχίζει, λέγοντας: “Εγώ τα έδινα όλα στην οικογένειά μου. Τους έλεγα πως δε θέλω από τη στιγμή που ζω μαζί σας. Θα ήταν πολύ εγωιστικό εκ μέρους μου να βγάζω δυο σεζόν πολύ καλά λεφτά και να μη βοηθήσω τους γονείς μου, ενώ βλέπω από πολύ μικρό παιδί τη μάνα μου να σκοτώνεται στη δουλειά από το πρωί μέχρι το βράδυ, για να μη μου λείψει εμένα τίποτα”. Έπειτα, την περίοδο 2014-2017 συμμετείχε και στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Οι Συμμαθητές».

Άρης Τσάπης: Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα και οι δυσκολίες

Ο “Θανάσης” από το “Ευτυχισμένοι Μαζί” έχει μιλήσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη και για την περίοδο που ως μικρό παιδί ήρθε μαζί με την οικογένειά του από την Αλβανία στην Ελλάδα: «Γεννήθηκα στην Αυλώνα της Αλβανίας και ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν δυόμιση. Όταν πρωτοήρθαν οι γονείς μου στην Ελλάδα ήμουν μικρός, δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Είναι δύσκολο για κάποιον οικονομικό μετανάστη να έρχεται και να αρχίζει τη ζωή του από το 0. Γιατί ουσιαστικά από 0 την αρχίζει».

Έπειτα, προσθέτει: «Οπότε, από τη στιγμή που ήρθαν όλοι, γιατί δεν ήρθαμε μόνο εμείς αλλά και θείοι και θείες μου, προσπαθούσαν να τα βγάλουν πέρα κάπως. Τώρα, να πληρώνεις ενοίκιο για κάποιον που δεν έχει στον ήλιο μοίρα μόνος είναι λίγο δύσκολο. Μέναμε, το θυμάμαι ακόμα, σε ένα σπίτι με αυλή έξω τρεις οικογένειες με την τουαλέτα να είναι στην αυλή. Ούτε καν μες στο σπίτι». 

Στο τέλος, καταλήγει:«Όταν η μητέρα μου έμαθε ότι περιμένει δίδυμα, σκεφτόταν να ρίξει το ένα παιδί γιατί δεν θα μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα. Για μια οικογένεια που δεν έχει στον ήλιο μοίρα είναι μεν χαρά αλλά είναι και σκέψεις χιλιάδες μέσα της».

Άρης Τσάπης: Προσωπική ζωή

Αυτήν την περίοδο ίσως να περνά μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του ο Άρης Τσάπης. Ειδικότερα, πρόσφατα παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ειρήνη, με την οποία είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, συγκατοικούσαν και το 2020 έφεραν στον κόσμο και τον καρπό του έρωτά τους, ένα γλυκύτατο αγοράκι.

Ο ίδιος έχει περιγράψει τη γνωριμία τους: «Τελείωσα το σχολείο το 2012. Τότε γνώρισα τον πρώτο μου έρωτα. Με την κοπέλα αυτή είμαστε και τώρα μαζί. Γνωριστήκαμε στη Σέριφο. Εγώ είχα πάει με παρέα μετά τις Πανελλήνιες. Καψούρα με τη μία. Είναι από τη Σέριφο και πήγαινε τα καλοκαιριά στο νησί και τον χειμώνα στην Αθήνα. Το επόμενο καλοκαίρι πήγα και δούλεψα στη Σέριφο για να της κάνω έκπληξη».

Μιλώντας για μία δύσκολη στιγμή στη σχέση τους, αναφέρει: «Το καλοκαίρι του 2014 πήγα ξανά στη Σέριφο. Τότε με πήραν για δοκιμαστικό στους Συμμαθητές. Χώρισα με την Ειρήνη εκείνο το καλοκαίρι και γύρισα για τους Συμμαθητές που πήγαν τρεις σεζόν και τελείωσαν το 2017. Με την Ειρήνη τα ξαναβρήκαμε μετά από τέσσερα χρόνια που ήμασταν χώρια».

Εμείς του ευχόμαστε καλοτυχία και να χαίρονται το παιδάκι τους. Ωστόσο, το κοινό που εκτιμά και αγαπά τον Άρη Τσάπη μπορεί να μαθαίνει τα νέα του μέσα από τα social media, στα οποία είναι ιδιαίτερα ενεργός. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ