αφροδίτη-γρηγοριάδουτα-50-χρόνια-καριέ-67618

Αφροδίτη Γρηγοριάδου:Τα 50 χρόνια καριέρας, το βραβείο που κέρδισε και το μοιραίο τέλος της

Ανάγνωση: 1'

Η Αφροδίτη Γρηγοριάδου γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 1937. Έκανε μια αξιοθαύμαστη καριέρα 50 χρόνων, στον κινηματογράφο, στο θέατρο, στην τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο. Επίσης, σπούδασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, απ’ όπου αποφοίτησε το 1962. Η πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο ήταν την ίδια χρονιά με το έργο “Απόψε αυτοσχεδιάζουμε”.

Αφροδίτη Γρηγοριάδου: Λίγα λόγια για εκείνη

Η Αφροδίτη Γρηγοριάδου έκανε μεγάλη καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο. Κατά την διάρκεια της μακράς σταδιοδρομίας της συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Είχε παίξει, μεταξύ άλλων στις παραστάσεις «Βυσσινόκηπος», «Λεωφορείον ο Πόθος», «Ο Θάνατος του εμποράκου», «Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» κ.ά. καθώς και στις τηλεοπτικές σειρές «Οι δίκαιοι», «Η εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη», «Άφρικα», «Ανατομία ενός εγκλήματος» και «Η αγάπη άργησε μία μέρα», του Κώστα Κουτσομύτη, για την ερμηνεία της στην οποία είχε αποσπάσει, μάλιστα και Α’ Βραβείο Γυναικείου ρόλου.

Αφροδίτη Γρηγοριάδου: Το τέλος της

Η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου έφυγε από τη ζωή το βράδυ στις 03 Ιουλίου 2020 ύστερα από μάχη που έδινε αθόρυβα με μακροχρόνια ασθένεια.

Η Αφροδίτη Γρηγοριάδου ήταν μια καταξιωμένη ηθοποιός που συμμετείχε σε πολλές γνωστές σειρές και ταινίες. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του καλλιτεχνικού χώρου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Το πήρε απόφαση, τέλος η Μουρμούρα μετά από 7 χρόνια: Αποχώρηση για ηθοποιό «βoμβα», στον αέρα η σειρά

«Στάσου μύγδαλα»: Η πανέμορφη Σουηδέζα της αξέχαστης ταινίας και η συνάντηση με τον Βόγλη 40 χρόνια μετά

Η “κατάρα” των ηθοποιών του “Σασμού”: Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό που συμβαίνει, 5 θύματα μέχρι σήμερα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ